foto

Stephen Martines

  • nar. 23.7.1975 (41 let)
    Saint Louis, Missouri, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 No Man's Land: The Rise of Reeker
2004 Kruh temnoty (TV film)
1999 Planet Patrol
This Is the Disk-O-Boyz
Tvrdá spravedlnost (TV film)
1998 Kraa! The Sea Monster

TV seriály

2014 Supernatural: Bloodlines (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Bloodlines (S09E20)
2011 Upíří deníky (TV seriál)
Ghost World (S03E07)
2010 Upíří deníky (TV seriál)
Let the Right One In (S01E17)
There Goes the Neighborhood (S01E16)
2008 Mentalista (TV seriál)
Podstata strachu (TV seriál)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
2006 Monarch Cove (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

TV pořady

2002 SoapTalk (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace