foto

Simon Rex

  • nar. 20.7.1974 (46 let)
    San Francisco, California, USA

Biografie

Simon Rex Cutright se narodil v San Franciscu, Kalifornie. Je americký herec, komik a také rapper. Simon je jediné dítě Paula a Zoe Cutrightových.

V roce 1993 Rex jako 19 letý natočil pár filmů pro dospělé. Roku 1995 začal pracovat pro MTV jako VJ (DJ, ale na obrazovce), kde vydržel více jak dva roky. Od roku 1999 se začíná věnovat herectví. Ze začátku se objevoval v menších rolích v několika seriálech. Později se začal prosazovat i do celovečerních filmů, jako HLADOVÁ NOC, SCARY MOVIE 3, SCARY MOVIE 4, SUPERHRDINA.

Rex vstoupil do hudebního průmyslu jako rapper. Přijal umělecké jméno "Dirt Nasty" a společně s Mickey Avalon, Andre Legacy a Beardo vytvořili skupinu Dyslexic Speedreaders. V roce 2007 vydal své vlastní debutové album. Objevil se v několika videoklipech známých umělců.

Petr "gavosh" Gavurník

Herecká filmografie

Filmy

2021 Red Rocket
2019 The Drone
2018 Avengers of Justice: Farce Wars
2017 Alexander IRL
2016 Halloweed
2015 Student Bodies
2013 Scary Movie 5
Slightly Single in L.A.
2012 Sperm Donor
2011 Boy Toy
LMFAO - Sexy and I Know It
Truth About Angels, The
2010 King of the Avenue
2009 2 Dudes and a Dream
Rex (TV film)
Silver Street
2008 Hotel California
Suprhrdina
2007 Oběť: Lovec krve
2006 Mindy and Brenda (TV film)
Scary Movie 4
Trhni si!
2005 Karate Dog (TV film)
2003 Scary Movie 3
2001 Drum Solo
Going Greek
Hladová noc
2000 Hot Sessions 11
Hot Sessions 12
Vím, co jsi dělal minulý pátek 13.
1998 Snapped
1996 Young, Hard, & Solo #2
Young, Hard, & Solo #3
1994 Hot Sessions 3

TV seriály

2016 Typical Rick (TV seriál)
2015 Prozíravost (TV seriál)
Meat (S03E12)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Nový status (S12E18)
2006 Monarch Cove (TV seriál)
2005 Cuts (TV seriál)
Everwood (TV seriál)
Měj se, sbohem (S04E08)
2004 Kalifornské léto (TV seriál)
2003 Co mám na tobě ráda (TV seriál)
The Talk (S01E22)
Tyler v. World (S01E21)
The Fix Up (S01E20)
další epizody (13)
2002 Co mám na tobě ráda (TV seriál)
Thanksgiving (S01E09)
Copy That (S01E08)
Tankini (S01E07)
další epizody (9)
1999 Jack & Jill (TV seriál)
Katie Joplin (TV seriál)
Felicity (TV seriál)
Portraits (S02E09)
Assassins (S01E17)
The Fugue (S01E16)
další epizody (4)
1996 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Plážová bomba (S07E06)

Dokumentární

2021 More Than Miyagi: The Pat Morita Story
2017 Poop Talk
2004 Making 'Scary Movie 3'

Host

Fanoušci tvůrce