Reklama

Reklama

Na dně

  • USA Down Low
Trailer

Obsahy(1)

Skandální komedie o jedné divoké noci a hysterických následcích. Potlačovaný, rozvedený Gary si najme Camerona, temperamentního sexuálního pracovníka bez hranic, aby mu poskytl erotickou masáž. Když Cameron zjistí, jak nezkušený je Gary ve středním věku, rozhodne se mu poskytnout rychlokurz neokázalého queer života. Cameronův program seznamovacích aplikací a homosexuální nomenklatury rychle způsobí, že den nabere několik bouřlivě obskurních zvratů, když dvojice během zábavného večera plného důsledků a konfrontací přečká zvědavého, prášky hltajícího souseda, vetřelce z temné sítě a další. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

Chen 

všechny recenze uživatele

Černá komedie, která obsahuje několik hodně šílených momentů, je skvěle obsazena a ano, sází i na několik vážnějších a hlubších momentů, ale nepřehání to s nimi. A stěžovat si u filmu, který vůbec neskrývá, že v hlavní roli jsou dvě homosexuální postavy, že je film "gay", to je jako fňukat, že je zmrzlina moc studená. ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

Na toto téma si umím představit dobrou komedii. Zde však opět dostáváme komedii kombinovanou s melodramatem. Mám však obavu, že se ale zásah na citlivé dušinky konat nebude. Děj je vyplněn vatou, je dost patrné, že scénáristé často nevěděli, jak dál. K tomu samozřejmě nezbytný kýč, trapná hudba a dost ujetej konec. Zasmál jsem se jen při scéně na pohřbu, což je na tak dlouhý film opravdu málo. ()

Reklama

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

strašně vtipný rollercoaster twistů. někdo na letterboxd film přirovnal k very bad things a já to v tom taky vidím - prostě jedna vražda odstartuje příběh plný mrtvol, divných lidí (včetně sexy nekrofila) a drog. konec byl slabší, ale wow. ten humor mi fakt sedl. škoda, že se hoši nepotkali dřív... 〰 - "A little bit about me. I'm a Capricorn with Cancer rising. I love long-distance running, old science textbooks, and fucking dead bodies." - "Oh, my God. I am such a sucker for Capricorns, Gary." 〰 "I'm really glad I met you. Even if multiple people are dead because of it." 🤍☠️ (jsem mimochodem ráda, že si to místní komentátor GAY FILMŮ aka Arsenal83 moc užil, ostatně se stále na tyto filmy dívá, tak proč by si to neužíval, že? 😉) ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Film začal solidně, ale ... postupem doby mě začal nudit, postava Camerona byla pro mě nezáživná, zřejmě jsem se nedokázal naladit na notu celého filmu, nešlo mi to, hercům jsem nevěřil ani nos mezi očima, k tomuto dílku se už asi nevrátím, je to ale jen můj dojem a je možné, zcela očekávatelné, že jiné množině diváklů se bude tento styl líbit, hudba mi až tak nevadila ... 4345 ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Výrok: "A teraz už neucítim tú chorobnú, zvrátenú homosexuálnu skazenosť, ktorou obťažujete moje kresťanské telo.", hovorí za všetko, o čom má byť táto "komédia". Navonok akože šialená gay zábava s prístavkom krimi zložky, ale pod povrchom nenápadne jasne stanovené, že čo je zlé a čo je dobré. A to dobré je napríklad, že v úvodnej scénke vyhoní muž mužovi, alebo o pár chvíľ dôjde aj k pomerne násilnému fajčeniu a o Sparty ani dlhé Marsky nejde. Nič iné však očakávať nemôžeme, keď scenár aj hlavnú postavu obsadil profesionálny buzerant. Podľa neho vlastne polovica mužov len kryje, že majú radi vývody vylučovacej sústavy, no a keď to tak pôjde ďalej a necháme tvoriť a tlačiť dopredu tieto úžasné a na cracku bujaré radiátory, tak hetero bude opovrhnutia hodná menšina. Len promiskuita s prízvukom na kakaové venčeky je prístupná, inak si fujky homofób! ()

Zajímavosti (4)

  • Producenti Ashley Fox a Ross Katz ohľadom hlavných postáv: Lukas a Zachary sú dokonalé duo veselých a srdcervúcich vystúpení. Lukasova schopnosť podieľať sa na písaní scenára a priviesť ho k životu spolu s postavou, ktorú vytvoril, odhaľuje, aký je multitalentovaný tvorca. Sme nadšení hviezdnym hereckým obsadením, ktoré sa zhromaždilo okolo tohto úplne jedinečného filmu.“ (Arsenal83)
  • Vedúca produkcie FilmNation Entertainment Ashley Fox uviedla, že scenár ju zaujal na prvé prečítanie, pretože je "hysterický a ponúka nebojácne originálny hlas". Navyše, keď stretla režiséra Rightora Doyla a videla jeho odzbrojujúco vtipnú a empatickú sériu Bonding (od r. 2019), vedela, že "je dokonalým filmárom, ktorý privedie tento príbeh k životu“. (Arsenal83)
  • Názov filmu Down Low v sexuálnom slangu označuje mužov, ktorí sa identifikujú ako heterosexuáli, ale tajne majú sex s inými mužmi. (Arsenal83)

Reklama

Reklama