foto

Florian Hoffmeister

  • nar. 1970
    Brunswick, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Johnny English znovu zasahuje
Official Secrets
2016 A Quiet Passion
2015 Mortdecai: Grandiózní případ
2013 V tajnosti
2011 Bezedné moře
2009 Margot (TV film)
Sleep with Me (TV film)
2008 Jen číslo (TV film)
2006 Cracker (TV film)
Der Beste Lehrer der Welt (TV film)
2005 Jeden den v Evropě
Kismet - Würfel Dein Leben!
2004 Září 2001: Smrt přišla z Hamburku (TV film)
2003 Liegen lernen
Mutterkind (studentský film)
Polizeiruf 110 - Tiefe Wunden (TV film)
2001 Berlin Is In Germany
2000 Paul Is Dead
1997 Die Drehtür (studentský film)

TV seriály

2018 The Terror (TV seriál)
Punished, as a Boy (S01E04)
Gore (S01E02)
Go for Broke (S01E01)
2014 Hysteria (TV seriál)
2012 Playhouse uvádí (TV seriál)
2011 Nadějné vyhlídky (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Silk (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2009 10 Minute Tales (TV seriál)
Vězeň (TV seriál)
Checkmate (E06)
Schizoid (E05)
Darling (E04)
další epizody (6)
2008 Saddám: Vzestup a pád (TV seriál)
2007 Pět dní (TV seriál)
2006 Post Mortem (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Die Habenichtse
2005 3° Kälter

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 3° Kälter

Producentská filmografie

Filmy

2016 Die Habenichtse

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace