foto

Jonjo O'Neill

  • nar. 11.7.1978 (39 let)
    Belfast, Severní Irsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Oasis (TV film)
2015 Dračí srdce 3: Čarodějova kletba
2008 Odpor
2004 Padělatelé
2000 Thin Ice (TV film)
1999 Extremely Dangerous (TV film)

TV seriály

2016 The Fall (TV seriál)
His Troubled Thoughts (S03E02)
Silence and Suffering (S03E01)
2015 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
další epizody (6)
Constantine (TV seriál)
Waiting for the Man (E13)
A Whole World Out There (E11)
2014 Constantine (TV seriál)
A Feast of Friends (E04)
The Assets (TV seriál)
The Fall (TV seriál)
The Mind Is Its Own Place (S02E04)
Beauty Hath Strange Power (S02E03)
Night Darkens the Street (S02E02)
další epizody (4)
2012 Bad Sugar (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)
2003 Murphy's Law (TV seriál)
2002 First Degree (TV seriál)
2001 Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
Body (E10)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Sunburn (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace