foto

Stephen Hagan

  • nar. 25.1.1985 (36 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Slůně v nesnázích
2016 The Truth Commissioner (TV film)
Ve jménu Krista
2014 Identity (TV film)
Královské Vánoce (TV film)
Porazit Socrata
2009 Best: His Mother's Son (TV film)
Poslední noc
2007 Clapham Junction (TV film)

TV seriály

2019 Medicejové (TV seriál)
Rada deseti (S03E02)
2018 Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
End of Days (S03E08)
Blinded by the Light (S03E07)
The Art of War (S03E06)
další epizody (8)
2017 Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
A Hero of Our Time (S02E10)
Lamb to the Slaughter (S02E09)
The Fallen Angel (S02E08)
další epizody (8)
2016 Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
Leap of Faith (S01E10)
The House Always Wins (S01E09)
My Brothers Keeper (S01E08)
další epizody (9)
2015 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Balada o midsomerském hrabství (S17E03)
2011 Injustice (TV seriál)
2008 Milenky (TV seriál)