foto

Terrell Ransom Jr.

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 A Chance in the World
The Nerd Posse (TV film)
2013 12 let v řetězech
The Best Man Holiday
2012 Murder on the 13th Floor
2011 The Chicago 8
2010 Jednačtyřicetiletý panic
What Would Jesus Do?

TV seriály

2018 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Schůzka s osudem (S15E24)
2017 Chicago P.D. (TV seriál)
Fagin (S04E21)
2015 The Whispers (TV seriál)
The Archer (E06)
What Lies Beneath (E05)
2012 Kriminálka New York (TV seriál)
Unspoken (S09E04)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Padlí andělé (S13E07)
2011 Gumballův úžasný svět (TV seriál)
Superagent Oso: Tři zdravé kroky (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
Jarní úklid (S02E18)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Royal Bubbles/Needle Drop (E04)
Funny or Die uvádí... (TV seriál)
Pretty the Series (TV seriál)
2009 Průměrňákovi (TV seriál)
Pouliční párty (S01E05)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
Ni Hao Kai-lan (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 The Jay Leno Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace