foto

Marco Bretscher-Coschignano

  • nar. 30.3.1988 (32 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Servus, Schwiegersohn! (TV film)
2016 Plavba snů: Apulie (TV film)
2013 Vis-À-Vis
2012 Vis-à-Vis
2011 Das dunkle Nest (TV film)
Extinction - The G.M.O. Chronicles
Von Mäusen und Lügen (TV film)
2009 Die Drachen besiegen (TV film)
Emilie Richards: Čas na lásku (TV film)
Loď snů - Emiráty (TV film)
2008 Místo činu: Mnichov - Zakázaná vášeň (TV film)
Náš vůdce
2007 Baby, Das
2006 Dva k sežrání (TV film)
Svědectví vraždy: Nový život (TV film)
2005 Der Mörder meines Vaters (TV film)
Die Leibwächterin (TV film)
Katie Fforde: Můj táta, já a … ona (TV film)
Neun
2004 Sehnsucht nach Liebe (TV film)
2003 Můj muž, můj život a ty (TV film)
2001 Dich schickt der Himmel (TV film)
Wie buchstabiert man Liebe? (TV film)
2000 Tatort - Kleine Diebe (TV film)
1999 Morgen gehört der Himmel dir (TV film)
1996 Das Superweib
Maja (TV film)

TV seriály

2014 Heiter bis tödlich - Monaco 110 (TV seriál)
Hubert a Staller (TV seriál)
Dicke Luft (S03E08)
Die Bergretter (TV seriál)
Abgerauscht (S05E05)
2009 Policie Hamburk (TV seriál)
Heimliche Liebe (S03E22)
2007 Dahoam is Dahoam (TV seriál)
Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Am Abgrund (S06E21)
2006 Kriminalista (TV seriál)
Padlí andělé (S01E02)
Stadt Land Mord! (TV seriál)
Agathe (TV seriál)
Vražda s handicapem (E04)
Das Duo (TV seriál)
Der Sumpf (E13)
2004 Strom přání (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Eva - ganz mein Fall (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky