foto

Marco Bretscher-Coschignano

  • nar. 30.3.1988 (31 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Apulien (TV film)
2014 Emilie Richards: Čas na lásku (TV film)
2013 Vis-À-Vis
2012 Vis-à-Vis
2011 Das dunkle Nest (TV film)
Extinction - The G.M.O. Chronicles
Von Mäusen und Lügen (TV film)
2009 Die Drachen besiegen (TV film)
Loď snů - Emiráty (TV film)
2008 Místo činu: Mnichov - Zakázaná vášeň (TV film)
Náš vůdce
2007 Baby, Das
2006 Das Duo - Der Sumpf (TV film)
Dva k sežrání (TV film)
Svědectví vraždy: Nový život (TV film)
2005 Der Mörder meines Vaters (TV film)
Die Leibwächterin (TV film)
Katie Fforde: Můj táta, já a … ona (TV film)
Neun
2004 Sehnsucht nach Liebe (TV film)
2003 Můj muž, můj život a ty (TV film)
2001 Dich schickt der Himmel (TV film)
Wie buchstabiert man Liebe? (TV film)
2000 Tatort - Kleine Diebe (TV film)
1999 Morgen gehört der Himmel dir (TV film)
1996 Das Superweib
Maja (TV film)

TV seriály

2014 Heiter bis tödlich - Monaco 110 (TV seriál)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
2007 Dahoam is Dahoam (TV seriál)
Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Am Abgrund (S06E21)
2006 Kriminalista (TV seriál)
Padlí andělé (S01E02)
Stadt Land Mord! (TV seriál)
Agathe (TV seriál)
Vražda s handicapem (E04)
2004 Strom přání (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Das Duo (TV seriál)
Eva - ganz mein Fall (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace