foto

Richard Todd

  • nar. 11.6.1919
    Dublin, Irsko
  • zem. 3.12.2009 (90 let)
    Grantham, Lincolnshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Případ od Viktoriiných vodopádů (TV film)
1988 Murder One
Olympus Force: The Key
1985 Jenny's War (TV film)
1983 Dům dlouhých stínů
1979 Flores del vicio, Las
Home Before Midnight
1978 Hluboký spánek
1977 No. 1 of the Secret Service
1974 Next Scream You Hear, The (TV film)
1972 Asylum
1970 Dorian Gray
1968 Last of the Long-haired Boys
Subterfuge
1967 The Love-Ins
1966 Blood Bath
1965 Battle of the Villa Fiorita, The
Operace Crossbow
1964 Coast of Skeletons
1963 Death Drums Along the River
1962 Boys, The
Le Crime ne paie pas
Nejdelší den
Very Edge, The
1961 Don't Bother to Knock
Hellions, The
The Long and the Short and the Tall
1960 Never Let Go
1959 Nebezpečí mezi námi
1958 Intent to Kill
Naked Earth, The
1957 Chase a Crooked Shadow
Saint Joan
Yangtse Incident: The Story of H.M.S. Amethyst
1956 Den D
Marie-Antoinette reine de France
1955 A Man Called Peter
The Virgin Queen
Ďáblové v oblacích
1954 Tajemství ložnic
1953 Meč a růže
Rob Roy, the Highland Rogue
1952 24 Hours of a Woman's Life
Příběh Robina Hooda a jeho družiny
Venetian Bird
1951 Flesh & Blood
Lightning Strikes Twice
1950 Hrůza na jevišti
Portrait of Clare
1949 For Them That Trespass
The Hasty Heart
The Interrupted Journey
1938 Old Bones of the River
1937 Good Morning, Boys

TV seriály

2003 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Draví ptáci (S06E05)
1985 Nejvzdálenější místo na Zemi (TV seriál)
1976 Dominic (TV seriál)
1974 Boy Dominic (TV seriál)

Dokumentární

2007 British Film Forever (TV seriál)
2006 War Stories (TV film)
2005 The 100 Greatest War Films (TV film)
2001 Historie vs. Hollywood (TV seriál)
1996 Marlene Dietrich: Shadow and Light (TV film)
1952 Elstree Story

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace