foto

Ondřej Černý

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Balada o nenarozeném dítěti (studentský film)
2012 Adriana (amatérský film)

TV seriály

2018 Modrý kód (TV seriál)
Hlavně přežít... (S02E39)
2016 Atentát (TV seriál)
Past na vražedkyni (E16)
2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
Kamarád v nouzi (E02)
2014 První republika (TV seriál)
Ztracený syn (S01E01)
2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Zoufalé ženy dělají zoufalé věci (S03E79)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace