foto

Günter Schubert

  • nar. 8.4.1938
    Weisswasser, Německá říše
  • zem. 2.1.2008 (69 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Baculka (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod in der Bank (TV film)
Tatort - Dornröschens Rache (TV film)
2006 Dva miliony hledají tátu (TV film)
2005 Sperling und der Fall Wachutka (TV film)
2004 Marga Engel gibt nicht auf (TV film)
Polizeiruf 110 - Ein Bild von einem Mörder (TV film)
2003 Der Fall Gehring (TV film)
Die Schönste aus Bitterfeld (TV film)
Děti mé snoubenky (TV film)
Spurlos - Ein Baby verschwindet (TV film)
2002 Polizeiruf 110 - Memory (TV film)
Štěstí v neštěstí (TV film)
2001 Julie's Geist
Lotto-Liebe (TV film)
2000 Dir zu Liebe (TV film)
Hat er Arbeit? (TV film)
Raub der Sabinerinnen, Der (TV film)
1999 Das Schloß meines Vaters (TV film)
Hinter dem Regenbogen
Šťastný Honza
1998 36 hodin strachu (TV film)
Freiwild (TV film)
König auf Mallorca (TV film)
Letting Go (studentský film)
Ärzte: Hoffnung für Julia (TV film)
1997 Friedrich und der verzauberte Einbrecher
1996 Millionär, Der (TV film)
Sperling und das Loch in der Wand (TV film)
1995 Begegnungen der anderen Art (TV film)
Matulla und Busch (TV film)
Polizeiruf 110 - Alte Freunde (TV film)
1993 Madame Bäurin
Slon v nemocnici
Wildnis, Die (TV film)
1992 Jeď trabi jeď 2
Verfehlung, Die
1991 Begräbnis einer Gräfin
Polizeiruf 110 - Zerstörte Hoffnung (TV film)
Taxi nach Rathenow (TV film)
1990 Sprungdeckeluhr, Die
1989 Brüder, nicht schießen! (TV film)
Der Mann im Schrank (TV film)
1988 Haushaltsauflösung (TV film)
Muž na stromě (TV film)
Präriejäger in Mexiko: Benito Juarez
Žabí král
1987 Die Wildschweinjagd (TV film)
Maxe Baumann aus Berlin (TV film)
Mein Leopold (TV film)
Wildschweinjagd, Die (TV film)
1986 König Karl (TV film)
Schäferstündchen (TV film)
So viele Träume
Školní strašidýlko
1984 Ein Fuchs zuviel (TV film)
1983 Abends im Kelch (TV film)
Polizeiruf 110 - Es ist nicht immer Sonnenschein (TV film)
Polizeiruf 110 - Schnelles Geld (TV film)
Unser bester Mann (TV film)
1982 Der Hase und der Igel (TV film)
Ein Bild von einem Mann (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Unfall (TV film)
Stabwechsel in der 7c (TV film)
Sternengucker und Fransenprofessor (TV film)
1981 Berühmte Ärzte der Charité: Der Mann aus Jena (TV film)
Der Kuckuck bin ich (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Schweigsame (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Teufel hat den Schnaps gemacht (TV film)
Polizeiruf 110 - Nerze (TV film)
So viel Wind und keine Segel (TV film)
1980 Glück und Glas (TV film)
Mein Vater Alfons
Niemand liebt dich - wieso ich? (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Einzelgänger (TV film)
Wie das Leben so spielt (TV film)
Wo warst du heute nacht, Caroline? (TV film)
1979 Die letzten Stunden von Radio Magellanes (TV film)
Kille, kille Händchen (TV film)
Liebling, Du irrst (TV film)
Polizeiruf 110 - Herbstzeit (TV film)
Zugvogel am Sund
Zwillinge oder Nimm dir ein Beispiel an Evelin (TV film)
1978 Ich bin nicht meine Tante (TV film)
Sonnig - aber Frosteinbrüche (TV film)
1977 Ein Bums wirkt manchmal Wunder (TV film)
Útěk
1976 Hosteska
In 5 Runden durch Liebe k.o.
Modré světlo
Nelken in Aspik
Sabinka (TV film)
1975 Fischzüge (TV film)
Ikarus
Looping
Sourozenci (TV film)
1974 Der Nackte Mann auf dem Sportplatz
Ein Freudenfeuer für den Bischof (TV film)
Geheimprozess Grusinius und andere (TV film)
Haló, taxi ! (TV film)
Johannes Kepler
1973 Das große Fest
Král pouště z Brandenburgu
Polizeiruf 110 - Siegquote 180 (TV film)
Wenn wir euch nicht hätten (TV film)
1972 Der Mann seiner Frau (TV film)
Er - Sie - Es (TV film)
Fernsehpitaval - Um den Tod eines Justizobersekretärs (TV film)
Nevděk světem vládne
Polizeiruf 110 - Das Haus an der Bahn (TV film)
Tapetenwechsel (TV film)
Tekumseh
1971 Alfa 1
Die Unbequemen (TV film)
Goya
Husaren in Berlin
Istanbul-Masche (TV film)
Karriere
Nabídka ze Schenectady (TV film)
Pygmalion XII (TV film)
Statečný Osceola
Čjornje suchari
1970 Ani muže pro Camp Detrick (TV film)
Der Streit um den Sergeanten Grischa (TV film)
He Du!
1969 Der Weihnachtsmann heißt Willi
Mlhavá noc
1968 Die Toten bleiben jung
Hejtman Florián
1966 Synové Velké medvědice
1965 Komödie der Irrungen (TV film)
Revision (TV film)
Solange Leben in mir ist
1963 Christine

TV seriály

2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Stůl a lože (S02E04)
2004 Sabine! (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Mord ist sein Hobby (S03E17)
Kobra 11 (TV seriál)
Závod s časem (S07E12)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
Die Hinterbänkler (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Taximorde (S01E02)
2000 Victor - Der Schutzengel (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Leinen los für MS Königstein (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
Vražda a zabití (S01E04)
Nový parťák (S01E03)
Rudé růže, černá smrt (S01E02)
další epizody (4)
Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
Sperling (TV seriál)
1995 Gegen den Wind (TV seriál)
Mordslust (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Und tschüss! (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Elbflorenz (TV seriál)
Gerichtsreporterin, Die (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1993 Durchreise (TV seriál)
Immer wieder Sonntag (TV seriál)
Motzki (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
1991 Ein Engel namens Flint (TV seriál)
Feuerwache 09 (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Verliebt – verloren (E140)
1990 Aerolina (TV seriál)
Flugstaffel Meinecke (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Küsse und Schläge (E136)
1989 Johanna (TV seriál)
1988 Bereitschaft Dr. Federau (TV seriál)
Tiere machen Leute (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Kiezgeschichten (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Leute sind auch Menschen (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
Rund um die Uhr (TV seriál)
Treffpunkt Flughafen (TV seriál)
1985 Lidé z Züderova (TV seriál)
Neues übern Gartenzaun (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
Familie intakt (TV seriál)
1982 Geschichten übern Gartenzaun (TV seriál)
1981 Hochhausgeschichten (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1978 Ein Zimmer mit Ausblick (TV seriál)
Gefährliche Fahndung (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
Scharnhorst (TV seriál)
Schauspielereien (TV seriál)
1977 Vyplouváme (TV seriál)
1973 Clown Ferdinand (TV seriál)
Sedm afér doni Juanity (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Rendezvous mit Unbekannt (TV seriál)
1967 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Meine Schwester (E07)
1966 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Am Mozartplatz (E05)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Dokumentární

2018 Legenden - Ein Abend für Günter Schubert (TV film) - a.z.

Divadelní záznam

1968 Komödie der Irrungen (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky