foto

Jeff Caperton

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Last Laugh
Wild Boar
2018 Apocalypse Rising
Blaze
Extracurricular Activities
2017 Šok a úžas
2016 Elvis & Nixon
2015 Ladíme 2
Spatřil jsem světlo
Táta je doma
Zocelovací kúra

TV seriály

2017 Queen of the South (TV seriál)
Dios y el Abogado (S02E02)
2016 Druhá šance (TV seriál)
Vhodný dárce (E01)
Kořeny (TV seriál)
Part 4 (E04)
Quarry (TV seriál)
Nuoc Chay Da Mon (E08)
Horla (E05)
Queen of the South (TV seriál)
Piloto (S01E01)
1985 Mr. Belvedere (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
1984 Who's the Boss? (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)

Dokumentární

2018 Proslavil mě skandál (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 69. Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace