Reklama

Reklama

Když je manažer rizikového milionářského investičního fondu James King (Will Ferrell) dopaden za podvod a má jít sedět do San Quentinu, dá mu soudce 30 dnů, aby si mohl dát do pořádku své záležitosti. Zoufalý James se obrátí na Darnella Lewise (Kevin Hart), aby ho připravil na život za mřížemi. Ale navzdory Jamesovu názoru na motorkáře, Darnell je tvrdě pracující živnostník, který nikdy nedostal ani pokutu za špatné parkování, natož aby byl kdy ve vězení. Oba muži společně dělají všechno, aby se z Jamese stal „tvrďák", a během této přípravy zjišťují, jak se v mnoha věcech mýlili - včetně názoru jeden na druhého. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (216)

SICK_BREED odpad!

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, jestli sem někdy viděl tak špatnou komedii, u který bych se nezasmál ani jednou. Myslim že ne, teda vyjma Get hard, která přináší pouze směsku sebeparodujících situací a přihlouplých vtipů naprosto netušim pro jaký publikum. Hlavně že je tam záběr na ptáka. Debilita na entou a hodnocení 58 procent nechápu. Příště dám na rajčata, ne na tuhle omšelou slovanskou příšernost. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Three black pieces.“ Dvojice Ferrel – Hart si vzala na paškál všechny možné stereotypy z vězení, gangů, tréninků a ze střetu bohatého a chudého. Vznikla z toho výborná komedie plná ztřeštěného humoru. Nejlepší moment bylo, když se dva černí gangsteři málem porvali kvůli neshodám ohledně penzijního připojištění, nebo co to bylo, co je to tam Ferrel naučil. Velmi příjemně se koukalo na Alison Brie, která tu svou zlatokopku zahrála nejvíc sexy způsobem, jak jen to šlo. Také mě potěšilo, že se příběh nesoustředil na krimi linku hledání viníka, ale právě na přípravu na pobyt ve vězení. Get Hard je parádní odreagovávací film. ()

Reklama

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání, nejsem fanda komediálních snímků, a když už se do něčeho takového vrhnu, tak očekávám, že nespadnu do ještě větší nechutě, a zrovna u Get Hard se mi to podařilo. Čekala jsem něco bláznivého, ale tohle byl opakující se koloběh, bez špetku nápadu na dobrý humor. Mohla vzniknout praštěná komedie, která vás dostane do varu, ale místo toho vznikla hloupost, která ani nebyla vtipná, ale otravná. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell ve své typické poloze natvrdlého nekňuby/hovada překvapivě bavil míň, než ukecaný, ovšem jakž takž normální Kevin Hart, který se ječivě pitvořit začal až v přiblblém závěru. Námět "vytrénování zhýčkaného změkčilce na přežití nejtužšího vězení" vypadal zajímavě a cosi jako zápletku s obviněním nevinného ze zpronevěry 2/3 času zdařile ignoroval (což bylo úplně jedno), nicméně i přes pár dobrých či dokonce výborných vtipů převažovala vulgární trapnost. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Komediální příběh, kde si to spolu střihli Will Ferrell a Kevin Hart, se veze na typických etudách mezi bílými a černými a byť se nejedná o nic mimořádného, snaží se ještě z námětu vymáčknout co sedá. Bílý jde do vězení a černý ho připravuje na nejhorší. Oba ukecaní, oba plní ideálů. Byť je po dějové stránce v popředí všeho zájmu Kevin Hart, pozornost na sebe strhává především Will Ferrell. Zábava se drží velmi přísně na uzdě, takže do velmi bláznivé komedie, či dokonce sitcomu, to vůbec nepadá. Bez tzv. fekálního humoru se to však bohužel přesto neobešlo. Co se týče generace diváků, každý si tu najde něco co ho rozesměje, ale i to, co ho znechutí. Každopádně na pobavení snímek stačí, i když celkově zrovna nepatří mezi ty nejpovedenější. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v New Orleans v USA. (willy1)
  • Postava, kterou hraje Kevin Hart, se jmenuje Darnell, což je Hartovo pravé prostřední jméno. (Káronoš)

Související novinky

Shakespearovská rivalita po ferrellovsku

Shakespearovská rivalita po ferrellovsku

02.12.2014

Will Ferrell se naposledy objevil ve dvojce Zprávaře a příště ho uvidíme v komedii Get Hard, kde si zahraje milionáře, který se svědomitě chystá na pobyt v base. Na cestě pak má i ztřeštěné… (více)

Reklama

Reklama