foto

Timo Dierkes

  • nar. 10.6.1967 (53 let)
    Ibbenbüren, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Die Getriebenen (TV film)
2019 Rychlý jako vítr 4
2017 Sechs Richtige und ich (TV film)
2015 Jak Honza ke štěstí přišel (TV film)
2014 Die Lichtenbergs - zwei Brüder, drei Frauen und jede Menge Zoff (TV film)
Tatort - Freigang (TV film)
Till Eulenspiegel (TV film)
V labyrintu mlčení
2012 Případ Malorka (TV film)
2011 Blutzbrüdaz
Carl a Bertha (TV film)
Familie für Fortgeschrittene (TV film)
Ich habe es Dir nie erzählt (TV film)
2010 Naše farma v Irsku: Nový život (TV film)
St.Christophorus: Roadkill
Vom Ende der Liebe (TV film)
2009 Romeo und Jutta (TV film)
Sněhové pusinky (TV film)
Tatort - Bittere Trauben (TV film)
2008 Fleisch ist mein Gemüse
Kurýr 3
Místo činu: Kolín - Prokletí (TV film)
O statečném krejčíkovi (TV film)
Verrückt nach Emma (TV film)
2007 Trueville (studentský film)
Wie küsst man einen Millionär? (TV film)
2006 Bad Luck, Good Luck!
Das wahre Leben
Kráska a pirát (TV film)
Tatort - Liebe macht blind (TV film)
2005 Schiller (TV film)
Tsunami (TV film)
Wo bleibst du, Baby? (TV film)
2004 Pražské padělky (TV film)
Tramper
2002 Eva Blond II: Kniha urážek (TV film)
2001 Experiment
2000 Mein Bruder, der Idiot (TV film)
Sumo Bruno
1999 Amor - Vražedná hra z lásky (TV film)
1998 Auch Männer brauchen Liebe (TV film)
1997 Die Chaos Queen (TV film)
Rossini - Oder die mörderische Frage, wer mit wem schlief
1996 Landgang für Ringo (TV film)
1995 Bunte Hunde

TV seriály

2013 Heldt (TV seriál)
Alles Klara (TV seriál)
Zur Strecke gebracht (S02E03)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Tödliche Bescherung (E48)
2012 Götter wie wir (TV seriál)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2008 Unser Mann im Süden (TV seriál)
2007 Lutter (TV seriál)
Naše farma v Irsku (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Otec Braun (TV seriál)
Vražda v ženském klášteře (E12)
Správná dvojka (TV seriál)
Stumme Wut (E35)
2006 Berndivent (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Eine zweite Chance (S09E39)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2004 Typisch Sophie (TV seriál)
Ørnen (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Zerbrochene Träume (S04E01)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Herrenrunde (S04E13)
2003 Einmal Bulle, immer Bulle (TV seriál)
Hexen - Magie, Mythen und die Wahrheit (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
Štěstí na dosah (TV seriál)
V podezření (TV seriál)
Eine Landpartie (E02)
2002 Blond: Eva Blond! (TV seriál)
Edel a Starcková (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
Ritas Welt (TV seriál)
Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Smrt krále (E03)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2005 Die Letzte Schlacht (TV film)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky