foto

Ajay Devgan

  • nar. 2.4.1967 (51 let)
    Mumbaí (Bombaj), Indie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Aapla Manus
Raid
Simmba
2017 Baadshaho
Golmaal Again
Guest iin London
Poster Boys - vyp.
2016 Fitoor
Shivaay
2015 Drishyam
Hey Bro
2014 Action Jackson
Singham Returns
2013 Himmatwala
Mahabharat
Satyagraha
2012 Bol Bachchan
Son of Sardaar
Tezz
2011 Dil Toh Baccha Hai Ji
Rascals
Ready
Singham
Yamla Pagla Deewana
2010 Aakrosh
Atithi Tum Kab Jaoge
Golmaal 3
Once Upon a Time in Mumbaai
Raajneeti
Teen Patti
Toonpur Ka Superhero
2009 London Dreams
Všechno nejlepší – To bude jízda
2008 Benaam
Golmaal Returns
Haal-e-Dil
Halla Bol
Mehbooba
Sunday
Ty, já a my
2007 Cash
Ram Gopal Varma Ki Aag
2006 Golmaal: Fun Unlimited
Omkara
2005 Apaharan
Blackmail
Insan
Kaal
Main Aisa Hi Hoon
Shikhar
Tango Charlie
Zameer
2004 Khakee
Masti
Plášť do deště
Taarzan: The Wonder Car
Yuva
2003 Bhoot
Chori Chori
Gangaajal
LOC: Kargil
Parwana
Qayamat: City Under Threat
Zameen
2002 Company
Deewangee
Hum Kisi Se Kum Nahin
Legend of Bhagat Singh, The
2001 Lajja
Tera Mera Saath Rahen
Yeh Raaste Hain Pyaar Ke
2000 Deewane
Raju Chacha
1999 Dil Kya Kare
Gair
Hindustan Ki Kasam
Hogi Pyaar Ki Jeet
Kachche Dhaage
Mé srdce už někomu patří
Thakshak
1998 Major Saab
Pyaar To Hona Hi Tha
Sar Utha Ke Jiyo
Zakhm
1997 Ishq
Itihaas
1996 Diljale
Jaan
Jung
1995 Gundaraj
Haqeeqat
Hulchul
Naajayaz
1994 Dilwale
Kanoon
Suhaag
Vijaypath
1993 Bedardi
Dhanwaan
Dil Hai Betaab
Divya Shakti
Ek Hi Raasta
Platform
Sangram
Shaktiman
1992 Jigar
1991 Phool Aur Kaante
1985 Pyari Behna

TV seriály

1998 C.I.D. (TV seriál)

TV pořady

2017 Super Fight League (TV pořad)
2002 Jeena Isi Ka Naam Hai (TV pořad)
1999 Sa Re Ga Ma Pa (TV pořad)

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2016 Shivaay
2008 Ty, já a my
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace