foto

Jamie Gray Hyder

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Better Days
2018 Nightmare Cinema
2017 Sandy Wexler

TV seriály

2019 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
At Midnight in Manhattan (S21E05)
The Burden of Our Choices (S21E04)
I'm Going to Make You a Star (S21E01)
2018 Doktoři (TV seriál)
O nic moudřejší (S01E05)
Poslední loď (TV seriál)
Oddanost (S05E10)
Odvaha (S05E09)
Výsadek (S05E06)
2017 Myšlenky zločince (TV seriál)
Vražedná aplikace (S13E03)
2016 Sběratelé kostí (TV seriál)
Pod dozorem kamery (S11E18)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Sesterské město 1. část (S13E12)
2015 Graceland (TV seriál)
Piñon Tree (S03E05)
Chester Cheeto (S03E02)
B-Positive (S03E01)
2014 Graceland (TV seriál)
Faith 7 (S02E13)
Echoes (S02E12)
The Head of the Pig (S02E10)
další epizody (8)
2013 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Všichni mají na kahánku (S06E08)
Konečně (S06E04)
Nejsi k ničemu (S06E03)
další epizody (5)
2012 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Zachraň se (S05E12)
Všichni chtějí vládnout světu (S05E09)
Někdo koho znám z minulosti (S05E08)
další epizody (6)
2010 Táta k pronajmutí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky