foto

Juraj Johanides

  • nar. 9.5.1962 (58 let)
    Bratislava, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Pohádkář
2013 Ďakujem, dobře
2011 Čerešňový chlapec (TV film)
2001 Babí léto
1994 Na krásnom modrom Dunaji
1984 Haló, mami! (TV film)
O mužoch, ženách a deťoch (TV film)
1983 Rozhovor (studentský film)

TV seriály

2003 Záchranáři (TV seriál)

Dokumentární

2014 Fetiše socializmu (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2019 Bolo nás jedenásť (koncert)
2018 Život na živo - Jana Kirschner (TV film)
2010 Zdi jsou vysoké a tlusté (TV film)
2008 Gen.sk (TV seriál)
2005 Slavnost osamělé palmy
1999 Plagáty ’89 (TV film)
1993 Medailér a šífer na trase Trnava/Paríž (TV film)

TV pořady

2004 Vadkerti talkshow (TV pořad)
1995 GENUS (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2019 Bolo nás jedenásť (koncert)
2018 Život na živo - Jana Kirschner (TV film)
1998 Čačipen - Pravda