foto

Jimmy Sangster

  • nar. 2.12.1927
    North Wales, Wales, Velká Británie
  • zem. 19.8.2011 (83 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Krvavé prázdniny
1985 North Beach and Rawhide (TV film)
1984 Nejsilnější muž světa (TV film)
1981 No Place to Hide (TV film)
1980 Phobia
Špionem na pár dní (TV film)
1979 Dva tuláci (TV film)
Ebony, Ivory and Jade (TV film)
Miliardová hrozba (TV film)
Murder in Music City (TV film)
1978 Dědictví
1977 Good Against Evil (TV film)
1973 Maneater (TV film)
Scream, Pretty Peggy (TV film)
1972 Fear in the Night
Whoever Slew Auntie Roo?
1971 Taste of Evil, A (TV film)
1970 Crescendo
Foreign Exchange (TV film)
The Horror of Frankenstein
1968 The Anniversary
1967 Něžné pohlaví
1966 Dracula: Prince of Darkness
1965 Hysteria
The Nanny
1964 Das Verrätertor
Devil-Ship Pirates, The
Nightmare
1963 Maniac
Paranoiac
1961 Taste of Fear
The Terror of the Tongs
1960 Betonová džungle
Draculovy nevěsty
Siege of Sidney Street, The
Ďábelský klub
1959 Jack the Ripper
Mumie
The Man Who Could Cheat Death
1958 Blood of the Vampire
Dracula
Frankensteinova pomsta
Intent to Kill
The Snorkel
The Trollenberg Terror
1957 Frankensteinova kletba
1956 X the Unknown

TV seriály

1992 Dødelig kjemi (TV seriál)
1982 Ripley's Believe It or Not! (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
1977 Nashville 99 (TV seriál)
1975 S.W.A.T. (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Movin' On (TV seriál)
1973 The Magician (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Ghost Story (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1959 The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1972 Fear in the Night
1971 Lust for a Vampire
1970 The Horror of Frankenstein

TV seriály

1973 Faraday and Company (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1970 Foreign Exchange (TV film) - kniha
1969 Spy Killer, The (TV film) - kniha
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace