foto

Henry Silva

  • nar. 15.9.1928 (89 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Nico (1988)

    - Henry Silva (Kurt Zagon) zlomil nos Stevenovi Seagalovi (Nico Toscani) pri nakrúcaní záverečnej scény. Seagal, po návrate z nemocnice, musel celú noc stráviť s ľadovými obkladmi, aby na druhý deň nenatáčal s monoklom. (juditik)

Herecká filmografie

Filmy

2001 Dannyho parťáci
1999 Ghost Dog - Cesta samuraje
Tvrdá spravedlnost (TV film)
Unconditional Love
1998 Buddy Faro (TV film)
1997 Linie násilí
1996 "Mrtvý" boss
Prince, The
1995 Drifting School
Osudová volba
1994 Mlčení šunek
Posedlost noci
1992 South Beach
The Harvest - Sklizeň
1991 Fists of Steel
Poslední zápas
Tři dny života (TV film)
1990 Dick Tracy
1989 Cyborg, il guerriero d'acciaio
Tvrdá hra
1988 Neprůstřelný
Nico
Vycvičen zabíjet
1987 Amazonky na Měsíci
1986 Allan Quatermain a Ztracené Město Zlata
1985 Cane arrabbiato
Killer Contro Killers
Vášeň v prachu
Zákon mlčení
1984 Razza violenta
Velký závod 2
1983 Dobrodruh
Fuga dal Bronx
Happy (TV film)
Peklo za mřížemi
1982 Megaforce
Trapped
Špatné je dobré
1981 Sharkyho mašina
1980 Aligátor
Fukkatsu no hi
1979 Buck Rogers in the 25th Century
Day of the Assassin
Výstřely pro lásku
Žízeň
1977 Contract on Cherry Street (TV film)
Hu fu
Napoli spara!
1976 Poliziotti violenti
Shoot
Vrah a polda
1975 Manhunt in the City
1974 Fatevi vivi: la polizia non interverrà
Milán nenávidí: policie nemůže střílet
Quelli che contano
Zanna bianca alla riscossa
1973 Boss - Smrt na zakázku
Drive Hard, Drive Fast (TV film)
Insolent, L'
Muži
Zinksärge für die Goldjungen
1972 La mala ordina
Man and Boy
1971 Black Noon (TV film)
1970 The Animals
1969 Pravděpodobnost nula
1968 Jen se nikdy nenudit
Quella carogna dell'ispettore Sterling
1967 Assassination
Balík dolarů
Matchless
1966 Velký Bill
1965 Je vous salue, mafia!
Return of Mr. Moto, The
The Reward
1964 Tajná invaze
1963 Johnny Cool
Srocení orlů
1962 Mandžuský kandidát
Sergeants 3
1960 Cinderfella
Dannyho jedenáctka
1959 The Jayhawkers!
Zelené království
1958 Drzá čela
The Law and Jake Wade
Šerifem proti své vůli
1957 Hatful of Rain, A
Muž z Arizony
1956 Crowded Paradise
1952 Viva Zapata!

TV seriály

1997 Batman (TV seriál)
1992 Batman (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
1963 The Outer Limits (TV seriál)

Dokumentární

2012 Eurocrime! The Italian Cop and Gangster Films That Ruled the '70s
2007 Brando (TV film)
1998 Dean Martin: The E! True Hollywood Story (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace