foto

Stephen Bishop

  • nar. 14.9.1971 (46 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Americký herec Stephen C. Bishop, narozený 14. září 1970, se dříve profesionálně věnoval baseballu, poté však pověsil svou sportovní kariéru na hřebík a začal se věnovat herectví.

Stephen studoval na univerzitě University of California, v kalifornském Riverside, kde hrál baseball za školní tým ‚Highlanders' v sezóně 1991-1992. Po studiích podepsal smlouvu jakožto volný hráč (tedy takovou smlouvu, která ho neomezovala, aby hrál pouze za jeden tým) s baseballovým klubem Atlanta Braves a odehrál 20 zápasů za odnož tohoto atlantského klubu v lize Pioneer League v roce 1993. O rok později hrál za týmy Sioux Falls Canaries a St. Paul Saints; roku 1995 hrál za High Desert Mavericks, a v Baltimore Orioles byl už nasazován jako pokročilý hráč úzkého výběru.

Co se týče jeho herecké kariéry, jíž se začal věnovat po baseballu, začínal malými rolemi v seriálech jako THE ROAD HOME, ZTRACENI, GIRLFRIENDS, THE GAME. Objevil se také v nezávislém filmu AMERICANESE, a ve snímku VÍTEJTE V DŽUNGLI si zahrál po boku Dwaynea „The Rock" Johnsona a Seanna Williama Scotta. Také hrál Davida Justice v životopisném příběhu MONEYBALL s Bradem Pittem. Momentálně hraje postavu Davida Paulka v seriálu BEING MARY JANE.

Irena "AIMÉE" Krejčová

Herecká filmografie

Filmy

2017 'Til Death Do Us Part
Media (TV film)
2016 Grandma's House
2015 S tímto prstenem (TV film)
2014 Miss Meadows
2012 Bitevní loď
Nepřítel pod ochranou
2011 Moneyball
2010 Company We Keep, The
Město
2008 Hancock
2006 Americanese
Sam's Lake
2004 Světla páteční noci
2003 The Road Home
Vítejte v džungli

TV seriály

2017 Imposters (TV seriál)
In the Game (S01E08)
The Maddie Code (S01E06)
Is a Shark Good or Bad? (S01E05)
další epizody (7)
2013 Being Mary Jane (TV seriál)
Mob City (TV seriál)
2011 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Prime Suspect (TV seriál)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Blesk z čistého nebe (S08E03)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Ztraceni (TV seriál)
Muž z Tallahassee (S03E13)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Světla páteční noci (TV seriál)
The Game (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
2000 Girlfriends (TV seriál)

Dokumentární

2014 Lennon or McCartney

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)
The Real (TV pořad)
2012 Teens Wanna Know (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace