foto

Wendy Benson-Landes

  • nar. 8.7.1971 (48 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Varieté
2005 Úzký kruh
2003 Beacon Hill
2001 James Dean (TV film)
2000 Bobby's Whore
Luck of the Draw
1998 "Defektiv" BOONE
Báječný nový svět (TV film)
Taktický útok
1997 Dívka snů
Fallen Arches
Vládce prokletých přání
1996 Jed (TV film)
1991 Sexual Considerations (TV film)

TV seriály

2013 Doteky osudu (TV seriál)
Z očí do očí (S02E05)
Přiblížení (S02E02)
Úplně normální (TV seriál)
Stay-At-Home Dad (E13)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Ve dveřích, část 2 (S06E02)
2011 Zoufalé manželky (TV seriál)
Břemeno tajemství (S08E01)
Smysl života (S07E16)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Kdo jsi bez viny (S09E14)
2010 Zoufalé manželky (TV seriál)
Vyhrát může jenom jeden (S06E18)
Každý někdy potřebuje pomoc (S06E13)
2009 Posel ztracených duší (TV seriál)
Excessive Forces (S05E10)
2002 JAG (TV seriál)
Nedostatek kyslíku (S08E05)
2000 Býk (TV seriál)
1999 Čarodějky (TV seriál)
Neúprosná smyčka (S01E22)
1997 Secret Service Guy (TV seriál)
1996 Akta X (TV seriál)
Syzygie (S03E13)
1995 Muscle (TV seriál)
Unhappily Ever After (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Dokumentární

2015 Harry Benson: Shoot First

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace