foto

Danny Adcock

  • nar. 29.6.1948 (72 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Klokaní chlapík (studentský film)
2004 Get Rich Quick
1999 Airtight (TV film)
1990 Quigley u protinožců
1985 Fran
1984 The Secret Discovery of Australia (TV film)
1983 Kitty and the Bagman
On the Run
1982 Early Frost
V poslední chvíli (TV film)
We of the Never Never
1980 Cesta divočinou
1976 Barney
1974 Auta, která snědla Paříž

TV seriály

2014 Moodyovi (TV seriál)
2012 Redfern Now (TV seriál)
Vánoce u Moodyů (TV seriál)
2009 Jesters, The (TV seriál)
Rescue Special Ops (TV seriál)
2002 Farscape (TV seriál)
Into the Lion's Den: Part 2 - Wolf in Sheep's Clothing (S03E21)
Into the Lion's Den: Part 1 - Lambs to the Slaughter (S03E20)
2001 Farscape (TV seriál)
Losing Time (S03E09)
2000 Farscape (TV seriál)
Crackers Don't Matter (S02E04)
1998 All Saints (TV seriál)
Ranaři (TV seriál)
1997 Bullpitt! (TV seriál)
1996 Vodní krysy (TV seriál)
1995 Fire (TV seriál)
1994 Sněžná řeka: Sága rodu McGregorů (TV seriál)
Vesničtí poldové (TV seriál)
1989 E Street (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
True Believers (TV seriál)
1986 The Flying Doctors (TV seriál)
1983 Korálový ostrov (TV seriál)
1982 Sons and Daughters (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
The Bush Gang (TV seriál)
1980 Kingswood Country (TV seriál)
1979 Patrol Boat (TV seriál)
Prisoner (TV seriál)
Skyways (TV seriál)
1977 Cop Shop (TV seriál)
Mladý Ramsay (TV seriál)
1975 King's Men (TV seriál)
1973 Ryan (TV seriál)
1971 Matlock Police (TV seriál)
Spyforce (TV seriál)
1969 Division 4 (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1964 Oddělení vražd (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky