foto

Patrick Fierry

  • nar. 11.8.1953 (67 let)
    Mulhouse, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Parlez-moi de vous
2009 Cartouche (TV film)
2008 Paní z Monsoreau (TV film)
2007 Dětství
La Vie sera Belle (TV film)
2006 Mémoire de glace (TV film)
2005 Komisař Moulin: Sniper (TV film)
Rosalie s'en va (TV film)
2004 Les Parisiens
2002 Sarments de la révolte, Les (TV film)
2000 Mystère Parasuram, Le (TV film)
Mômes, Les (TV film)
Neviditelný nepřítel (TV film)
1998 Femme du veuf, La (TV film)
Ça commence à bien faire! (TV film)
1997 Mer calme... mort agitée (TV film)
1996 Lucky Punch
Une mère en colère (TV film)
Vie avant tout, La (TV film)
1995 Highlander 3
Le Combat des reines (TV film)
Sharpův meč (TV film)
1993 Le Paradis absolument (TV film)
1992 Comme un bateau, la mer en moins (TV film)
Nous deux
1991 Chladný měsíc
Neige dans le midi (TV film)
Prince Lazure (TV film)
They Never Slept (TV film)
1989 Free Frenchman, The
Les deux virus (TV film)
1988 Tři vstupenky na 26.
1986 Femme de sa vie, La (TV film)
Jour et nuit
Un moment d'inattention (TV film)
1985 Parking
1984 Pinot simple flic
Ztráta paměti (TV film)
1983 Dorothée, danseuse de corde (TV film)
Matiouette ou l'arrière-pays, La
1981 Les babas cool
1979 Francouzské pohlednice
1978 Noční hlídka (TV film)
1977 Dernière sortie avant Roissy
La Communion solennelle
1976 Lovec hlav
Petit Marcel, Le

TV seriály

2017 Chérif (TV seriál)
Impitoyable sélection (S04E02)
2014 Policajtka Barbie (TV seriál)
Bien mal acquis ne profite jamais (S02E04)
2010 Pátrací oddělení (TV seriál)
Mauvaise rencontre (S05E04)
2008 Mlčení krahujce (TV seriál)
2002 Groupe flag (TV seriál)
2000 Žena zákona (TV seriál)
Samedi soir (S05E04)
1999 Severní vítr (TV seriál)
1996 Julie Lescautová (TV seriál)
Ženy v nebezpečí (S05E04)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
Sandra, princezna rebelka (TV seriál)
1992 Police Secrets (TV seriál)
1991 Napoléon et l'Europe (TV seriál)
1990 Napoleon (TV seriál)
1989 Jurés de l'ombre, Les (TV seriál)
Mission: Eureka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky