foto

Chi Moui Lo

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Apokalypsa v Hollywoodu
2009 Bejvalek se nezbavíš
2005 Víra mých otců (TV film)
1999 Sumec s fazolovou omáčkou
1997 Relic
1994 Ztracený syn (TV film)
Ztracený syn 2 (TV film)
Ztracený syn 3 (TV film)
Ztracený syn 4 (TV film)
1993 Neslušný návrh
Žhavé výstřely 2
1992 Buffy, zabíječka upírů
1990 Policajt ze školky
Vietnam Texas
1989 Jdi do toho!
Vietnam War Story: The Last Days

TV seriály

2015 Hráč (TV seriál)
2014 Murder in the First (TV seriál)
2007 Dirt (TV seriál)
2006 Žralok (TV seriál)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
1995 Vanishing Son (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace