foto

Hunter Tylo

  • nar. 3.7.1962 (56 let)
    Fort Worth, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Hunter Tylo se narodila 3.7. 1962 v Texasu jako Deborah Morehart. První její role byla v roce 1984 ve filmu HRŮZNÝ OBJEV (The Initiation), kde hrála Alison. Další její role byla seriálová, zahrála si v nekonečném seriálu ALL MY CHILDREN, který se vysílá od roku 1970 do současnosti. Po dalších menších rolí ve filmech se ozvali ze seriálu TAK JDE ČAS (Days of Our Lives), který právě běžel na stanici Nova, jestli by nezahrála dceru Stefana DiMery. Tuto roli hrála od roku 1989-1990.

Pak následoval třídílný film MAHARÁDŽOVA DCERA, kde si zahrála Messua Shandarovou. Její největší životní úspěch jí přinesla role Taylor v seriálu BÁJEČNÍ A BOHATÍ (The Bold And the Beautiful - 1987-současnost), která běžela i na TV Prima. V tomto seriálu začla hrát od roku 1990-2002, kde na konci série skončila v nemocnici s tím, že umírá. Po třech letech, ale diváci ve spojených státech se nemohli smířit se smrtí Taylor, tak jí vrátili a hraje zde až do současnosti.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2005 Kdo si hraje, nezlobí
Žraločí muž (TV film)
2004 Společný dům (TV film)
They Are Among Us (TV film)
2001 Přesný zásah
1988 Final Cut
1984 Zasvěcení

TV seriály

1997 Chůva k pohledání (TV seriál)
The Heather Biblow Story (S04E24)
1994 Mahárádžova dcera (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

1994 50 Years of Soaps: An All-Star Celebration (TV film)

TV pořady

2007 The 34th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2005 The 32nd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace