foto

Lisa Rinna

  • nar. 11.7.1963 (55 let)
    Medford, Oregon, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bound & Babysitting (TV film)
2005 Nezbedové (TV film)
2001 Sex, lži a posedlost (TV film)
Zeptejte se Cindy
2000 Muž jiné ženy (TV film)
1998 Nick Fury, zvláštní agent (TV film)
1997 Close to Danger (TV film)
1995 Danielle Steel: Moji synové (TV film)
1994 Winter Heat (TV film)
1993 Night Sins (TV film)
Robot Wars
1991 Lies Before Kisses (TV film)
1990 Monday Morning
1988 Captive Rage

TV seriály

2017 Průměrňákovi (TV seriál)
Meet the Parents (S09E03)
2014 Nešika (TV seriál)
Snow Job: Part 1 (S04E10)
2010 Zpátky do školy (TV seriál)
Řečnické umění (S01E22)
2007 Vincentův svět (TV seriál)
Hříšné Malibu (S04E03)
2005 Veronica Mars (TV seriál)
Konflikt s Tritóny (S01E12)
2004 Veronica Mars (TV seriál)
Vánoce u Echollsovců (S01E10)
Kaneův návrat (S01E06)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2004 Playboy: 50 Years of Playmates
2003 Melrose Place: The E! True Hollywood Story (TV film)
Where Are They Now? - 90210, Melrose and More (TV film)
2001 Intimate Portrait: Lisa Rinna (TV film)

TV pořady

2018 You Kiddin' Me (TV pořad)
2012 The 39th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
The Jeff Probst Show (TV pořad)
2010 The 8th Annual TV Land Awards (TV pořad)
2009 81. Annual Academy Awards (TV pořad)
Oscar's Red Carpet 2009 (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2009 (TV pořad)
2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
TV Guide Live at the Emmy Awards (TV pořad)
Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2007 The 34th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2006 The 33rd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
The 32nd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2004 The 31st Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
The Apprentice (TV pořad)
The Tony Danza Show (TV pořad)
2002 SoapTalk (TV pořad)
The 29th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1996 Access Hollywood (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace