foto

Helena Karochová

  • nar. 25.3.1968 (52 let)
    Praha

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Past (TV film)
2013 Cyril a Metoděj – Apoštolové Slovanů
2009 Dilino a čert (TV film)
1998 Řecké pašije (TV film)

TV seriály

2019 Modrý kód (TV seriál)
Urvat kus života (S04E21)
2018 Kadeřnictví (TV seriál)
Je modeling opravdu takové terno? (S02E01)
Krejzovi (TV seriál)
Trable s rodokmenem (S01E22)
Modrý kód (TV seriál)
Čelní střet (S03E19)
2013 Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
Odkaz (E04)
Neznámé časy (E03)
Poselství (E02)
další epizody (4)
Sanitka 2 (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky