foto

Ben Salisbury

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Luce
2018 Annihilation
2016 Křížová palba
2014 Ex Machina
2000 The Dreamer

TV seriály

2019 Hanna (TV seriál)
Utrax (E08)
Road (E07)
Town (E05)
další epizody (7)

Dokumentární

2013 Beyoncé: Život je jen sen (TV film)
2011 Mořští velikáni (TV seriál)
2010 Dokonalí predátoři (TV film)
2009 Fascinující proměny přírody (TV seriál)
Velká hostina (E06)
Povodně v poušti (E05)
Velký tah (E04)
další epizody (6)
2008 Svět plazů a obojživelníků (TV seriál)
Obrnění obři (E05)
Podivuhodní hadi (E04)
Živoucí draci (E03)
další epizody (5)
2006 Whose Britain Is It Anyway? (TV film)
2005 Život pod našima nohama (TV seriál)
2003 Život savců (TV seriál)
Potrava a myšlení (E10)
Společenský žebříček (E09)
Život na stromech (E08)
další epizody (5)
2002 Život savců (TV seriál)
Masožravci (E05)
Hlodavci (E04)
Býložravci (E03)
další epizody (5)
1982 Nature (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace