foto

Ben Salisbury

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Annihilation
2016 Křížová palba
2014 Ex Machina
2000 The Dreamer

Dokumentární

2013 Beyoncé: Život je jen sen (TV film)
2011 Mořští velikáni (TV seriál)
2010 Dokonalí predátoři (TV film)
2009 Fascinující proměny přírody (TV seriál)
2008 Svět plazů a obojživelníků (TV seriál)
2006 Whose Britain Is It Anyway? (TV film)
2005 Život pod našima nohama (TV seriál)
2002 Život savců (TV seriál)
1982 Nature (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace