Reklama

Reklama

Konstelace


Tyto kousky opírám o svou zkázu (E08)

(epizoda)
  • USA These Fragments I Have Shored Against My Ruin (více)

Obsahy(1)

Jo prevezú na rehabilitačnú kliniku pre astronautov, kde pravda vyjde najavo. (Apple TV+)

Recenze (6)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto jsem nepochopil jak se dostala do toho “ruského koncentráku”… dál, nepadlo vysvětlení proč holčička (bez “udělátka” a i když nebyla nebyla ve vesmíru) stále komunikuje se svou druhou verzí přes kazeťaček co SHOŘEL! A samozřejmě ten závěr. Ten to zabil komplet. Naprosté selhání scénáře. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odhalenie s ruskou "barisnou" a jej povode, ktory si Jo uvedomi pri vidine je paradne. Je "nas" viac. Az na predcasnu vyspelost Alice a jej detskemu naprotivku to pekne nakombinovali. Az na stareho Calderu "odtial" zaujimavo podane. Tiez Paulovo precitnutie s oboma rukami a zdielane spomienky jeho "naprotivku" bolo fajn. Chcelo to este viac prepracovat, aby to naozaj bolo velkolepe mystery. Za mna, i tak vsak spokojnost. ()

Reklama

MiMax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím priznať, že záver v hlavnej linke príbehu je trochu sklamaním. Asi som mal väčšie očakávania nakoľko samotný dej príbehu evokoval hlbší zmysel a tým pádom aj vyššie očakávania samotného finále. Napriek tomu by sa ale dalo povedať, že sa autorom seriálu podarilo príbeh v celku rozumne uzavrieť, dokonca  tak, že nemusia pokračovať ďalšou sériou čo je v dnešnej dobe zriedkavé, ale chvályhodné. Napriek tomu si ale nechali aj zadné vrátka v vedľajších linkách, aby mohli v príbehu pokračovať. ()

Dawe2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mohlo to být celkem dobré finále, ale za úplný konec dvě hvězdy dolů. Tohle se jednak ve slušných seriálech nedělá a především je to naprosto nelogické, na nic nenavazující a úplně zbytečné. Jestli má být další série horor, tak už tedy beze mě. Škoda, nápad výborný, herecky vynikající, ale logika bída, zbytečné natahané a tenhle úplný závěr to srazil k úplnému dnu. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama