foto

Nikola Djuričko

  • nar. 9.7.1974 (44 let)
    Beograd, Srbija, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Halo of Stars
Pijavice
Taksi bluz
2018 Apsurdni eksperiment
2016 Stádo
2015 Off
2014 Montevideo, vidimo se!
2013 Světová válka Z
2012 Artiljero
Děti Sarajeva
Smrt člověka na Balkáně
2011 V zemi krve a medu
2010 Ma nije on takav
Montevideo, cesta za snem
Žena se zlomeným nosem
2009 Lidská bestie
Rode u magli (TV film)
Technotise - Edit a já
2008 Ma nije on takav
2007 S. O. S. - Spasite naše duše
2006 Ne skreći sa staze (TV film)
Sedam i po
2005 Ivkova slava
Jug jugoistok
2004 Diši duboko
Kad porastem biću kengur
Pljačka Trećeg rajha
Přelud
2003 Taksista
Yu
2002 Kordon
Mrtav 'ladan
T.T. Sindrom
Zona Zamfirova
2001 Bumerang
Munje!
Nataša
Normalni ljudi
Virtualna stvarnost
2000 Zemlja istine, ljubavi i slobode
1999 Nebeský koš
1998 Lajanje na zvezde
1997 Do koske
1994 Rugalice i ubice
Vukovar
1989 Gospođa ministarka (TV film)
Poslednji krug u Monci
1984 Sta je s tobom, Nina

TV seriály

2019 Pet (TV seriál)
2018 Informer (TV seriál)
Charlie Don't Surf (E03)
Strawberry Fields (E02)
2017 Génius (TV seriál)
Kapitola desátá (S01E10)
Kapitola devátá (S01E09)
Senke nad Balkanom (TV seriál)
2015 The Last Panthers (TV seriál)
The Last Panther (E06)
Angel of Death (E05)
Serpents Kiss (E04)
další epizody (6)
Legenda (TV seriál)
Příběh Gabi Miškové (S02E09)
Příběh Dokua Zakayeva (S02E08)
Druhý příběh Dmitrije Petroviče (S02E07)
další epizody (9)
2014 Hollands Hoop (TV seriál)
2013 Otvorena vrata 2 (TV seriál)
2012 Montevideo, Bog te video! (TV seriál)
2007 Vratiće se rode (TV seriál)
1999 Kod male sirene (TV seriál)
1996 Gore dole (TV seriál)
1994 Otvorena vrata (TV seriál)
1980 Serija o bojama (TV seriál)

Dokumentární

2010 Bijelo Dugme - vyp.
2001 Film o filmu 'Munje!' (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2006 Ne skreći sa staze (TV film)

TV seriály

2018 Žigosani u reketu (TV seriál)

Dokumentární

2001 Film o filmu 'Munje!' (TV film)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace