foto

Georg Stanford Brown

  • nar. 24.6.1943 (74 let)
    Havana, Kuba
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tyler Perry's Madea's Tough Love
2005 Čítárna (TV film)
Okovy
Záhadná žena: Vražda v lázních (TV film)
2003 Dreaming of Julia
1998 Ava's Magical Adventure
1992 Vražda bez motivu (TV film)
1991 House party 2: Pyžamový mejdan
1988 Velitelkou v pekle (TV film)
1984 Příběh Jesseho Owense (TV film)
1983 In Defense of Kids (TV film)
1982 Kid with the Broken Halo, The (TV film)
1980 Blázni ve vězení
The Night the City Screamed (TV film)
1976 Dawn: Portrait of a Teenage Runaway (TV film)
1972 Man, The (TV film)
Rookies, The (TV film)
Wild in the Sky
1970 Colossus: The Forbin Project
Ritual of Evil (TV film)
1969 Young Lawyers, The (TV film)
1968 Bullittův případ
Dayton's Devils
1967 Komedianti

TV seriály

2012 Electric City (TV seriál)
2004 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Joel Gideon (S02E05)
Paní Grubmanová (S02E04)
Manya Mabika (S02E03)
2000 Svoboda nade vše (TV seriál)
1998 Linc's (TV seriál)
1985 Sever a Jih (TV seriál)
1982 Police Squad! (TV seriál)
1979 Kořeny (TV seriál)
1977 Kořeny (TV seriál)
1972 Norman Corwin Presents (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)

Dokumentární

1999 Voices of Glory
1979 Television Annual: 1978/1979, The (TV film)
1967 Comedians in Africa, The

TV pořady

1986 The 38th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2005 Čítárna (TV film)
Záhadná žena: Fotografie (TV film)
2004 Anděl v rodině (TV film)
Jezdkyně (TV film)
Svatební mrákoty (TV film)
1993 V ulicích Los Angeles (TV film)
1992 Garwood: válečný zajatec (TV film)
1988 Velitelkou v pekle (TV film)
1987 Tyhle děti (TV film)
1986 Miracle of the Heart: A Boys Town Story (TV film)
1981 Grambling's White Tiger (TV film)

TV seriály

1996 Viper (TV seriál)
1987 Vietnam War Story (TV seriál)
1984 Finder of Lost Loves (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
Mississippi, The (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
Police Squad! (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
Greatest American Hero, The (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
Palmerstown, U.S.A. (TV seriál)
Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)
1979 Kořeny (TV seriál)
Paris (TV seriál)
1978 The Paper Chase (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace