foto

Abigail Savage

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Čas beznaděje
2012 Baby Steps
2010 Jim
2009 Precious
2007 Zredigováno
2002 Misdemeanor

TV seriály

2017 Orange Is the New Black (TV seriál)
Storm-y Weather (S05E13)
Tattoo You (S05E12)
Breaking the Fiberboard Ceiling (S05E11)
další epizody (9)
2016 Orange Is the New Black (TV seriál)
Toast Can't Never Be Bread (S04E13)
The Animals (S04E12)
People Persons (S04E11)
další epizody (9)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Unholiest Alliance (S17E18)
Manhattan Transfer (S17E17)
2015 Orange Is the New Black (TV seriál)
Trust No Bitch (S03E13)
Don't Make Me Come Back There (S03E12)
We Can Be Heroes (S03E11)
další epizody (13)
2014 Orange Is the New Black (TV seriál)
It Was the Change (S02E12)
Take a Break from Your Values (S02E11)
Little Mustachioed Shit (S02E10)
další epizody (8)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Can't Fix Crazy (S01E13)
Fool Me Once (S01E12)
Tall Men with Feelings (S01E11)
další epizody (8)
2009 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Sugar (S11E02)
2008 The Return of Jezebel James (TV seriál)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Kontrola (S05E09)

Host

TV pořady

2015 67. Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace