foto

Abigail Savage

  • nar. 26.6.1984 (36 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Čas beznaděje
2012 Baby Steps
2010 Jim
2009 Precious
2007 Zredigováno
2002 Misdemeanor

TV seriály

2020 Co děláme v temnotách (TV seriál)
The Curse (S02E04)
Brain Scramblies (S02E03)
2019 Orange Is the New Black (TV seriál)
A tady si vystoupíme (S07E13)
2017 Orange Is the New Black (TV seriál)
Bouřlivé počasí (S05E13)
Tetování (S05E12)
Prolomení hobrového stropu (S05E11)
další epizody (9)
2016 Orange Is the New Black (TV seriál)
Toast už nikdy nebude chlebem (S04E13)
Zvířata (S04E12)
S lidmi to umí (S04E11)
další epizody (9)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Unholiest Alliance (S17E18)
Manhattan Transfer (S17E17)
2015 Orange Is the New Black (TV seriál)
Nevěř žádný děvce (S03E13)
Nenuť mě si pro tebe dojít (S03E12)
Můžeme být hrdinové (S03E11)
další epizody (13)
2014 Orange Is the New Black (TV seriál)
Změna (S02E12)
Dej si pauzu od svých hodnot (S02E11)
Sadistický kníratý Kaňour (S02E10)
další epizody (8)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Šílenost nevyléčíš (S01E13)
Podraz mě jednou (S01E12)
Vysoké citlivky (S01E11)
další epizody (8)
2009 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Sugar (S11E02)
2008 The Return of Jezebel James (TV seriál)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Kontrola (S05E09)

Zvukařská filmografie

TV seriály

2010 Oškliví Američané (TV seriál)
Pilot (S01E01)

Host

TV pořady

2015 67. Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky