foto

Martin Semmelrogge

  • nar. 8.12.1955 (62 let)
    Bad Boll, Baden-Württemberg, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Breakdown Forest - Reise in den Abgrund
Radio Heimat - Damals war auch scheiße!
2015 Kommissar Marthaler - Ein allzu schönes Mädchen (TV film)
2011 Fahr zur Hölle
Schlaraffenhaus
2010 Kalte Karibik
Zeiten ändern Dich
2009 Chaostage - We Are Punks!
Kopf oder Zahl
Krokodýlové z předměstí
2008 Hardcover
Check It Out
ProSieben FunnyMovie - Spiel mir das Lied und Du bist tot (TV film)
2007 Neues vom Wixxer
Pfarrer Braun - Braun unter Verdacht (TV film)
2006 Bullenbraut 2 - Der Tod hat 17 Karat, Die (TV film)
Ludgers Fall
2005 Vera - Sicilská láska (TV film)
2004 Agnes a jeho bratři
Trautmann - Schwergewicht (TV film)
2003 Doppelter Einsatz - Kidnapping (TV film)
Spurlos - Ein Baby verschwindet (TV film)
Zachraňte Mozarta
2002 Paule und Julia
Roztomilá zlodějka (TV film)
Vražedná schůzka - Stopa vede do Palmy (TV film)
2001 Poradce
Zatracená práce
2000 Jetzt oder nie - Zeit ist Geld
Manila
Straßen von Berlin - Abraxox, Die (TV film)
Straßen von Berlin - Countdown, Die (TV film)
Straßen von Berlin - Kopfjäger, Die (TV film)
Sumo Bruno
Ulice Berlína - Smrt v příručním zavazadle (TV film)
1999 Kobra 11 - Přehnaná ctižádost (TV film)
Polizeiruf 110 - Schellekloppe (TV film)
Prachy, zbraně, jedno porno
1998 Road to Palermo
Straßen von Berlin - Blutige Beute, Die (TV film)
Straßen von Berlin - Blutwurst und Weißwein, Die (TV film)
Straßen von Berlin - CQ 371, Die (TV film)
Straßen von Berlin - Das rote Pulver, Die (TV film)
Straßen von Berlin - Die Bazooka-Bande, Die (TV film)
Straßen von Berlin - Die Mandarine von Marzahn, Die (TV film)
Straßen von Berlin - Endstation, Die (TV film)
Straßen von Berlin - Falschgeld, Die (TV film)
Straßen von Berlin - Hackfleisch, Die (TV film)
Straßen von Berlin - Kalinka, maja, Die (TV film)
Straßen von Berlin - Rivalen, Die (TV film)
Straßen von Berlin - Terror, Die (TV film)
Věž prvorozeného (TV film)
1997 Der Kapitän - Den Tod im Nacken (TV film)
Děsivé soužití (TV film)
1996 Alles nur Tarnung
Katze von Kensington, Die (TV film)
Straßen von Berlin - Alleingang, Die (TV film)
Straßen von Berlin - Die letzte Fahrt der Ashanti-Star, Die (TV film)
Straßen von Berlin - Wiener Glut, Die (TV film)
Werner - Das muß kesseln!!!
1995 Kalifornische Quartett, Das (TV film)
Straßen von Berlin - Babuschka, Die (TV film)
Straßen von Berlin - Die Akte Stalin, Die (TV film)
Straßen von Berlin - Dunkelrote Rosen, Die (TV film)
Tierärztin Christine II: Die Versuchung (TV film)
1994 Ärzte: Nachtrunden (TV film)
Karakum
1993 Justice
Schindlerův seznam
Tierärztin Christine (TV film)
1992 Falsche Zahlen (TV film)
1991 Männer vom K3 - Narkose fürs Jenseits, Die (TV film)
1984 Sigi, der Straßenfeger
1983 Der Tod kommt durch die Tür (TV film)
Gib Gas - Ich will Spaß!
1982 Warum hast du so traurige Augen (TV film)
1981 Ponorka
1979 Fallstudien (TV film)
1978 Eine seltsame Bescherung (TV film)
Heroin 4 (TV film)
Sachrang (TV film)
1977 Vorstadtkrokodile, Die (TV film)
1976 Eine kleine Liebe (TV film)
1974 Hausaufsatz, Der (TV film)
1973 Olifant (TV film)
1972 Freizeitraum, Bau 2 (TV film)

TV seriály

2017 Einsteinovy záhady (TV seriál)
Meganewton (E08)
2011 Spezialeinsatz (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2006 Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
2003 Otec Braun (TV seriál)
Was nicht passt wird passend gemacht - Die Serie (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Drehkreuz Airport (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
1999 Candy Club (TV seriál)
Die Pfefferkörner (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
Siska (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Berlínské trio (TV seriál)
Guten Morgen Mallorca (TV seriál)
Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
1995 A.S. (TV seriál)
Aus heiterem Himmel (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Anna Maria - Eine Frau geht ihren Weg (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
Cornelius hilft (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Drei zum Verlieben (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
La mondaine (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
Zwei alte Hasen (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
Wildbach (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
Felix und 2x Kuckuck (TV seriál)
Freunde fürs Leben (TV seriál)
Glückliche Reise (TV seriál)
Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1991 Zwei Schlitzohren in Antalya (TV seriál)
1990 Mit Leib und Seele (TV seriál)
1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Otisk (S01E04)
Peter Strohm (TV seriál)
1987 Die glückliche Familie (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Alte Gauner (TV seriál)
Ponorka (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
Rummelplatzgeschichten (TV seriál)
Turf (TV seriál)
1981 Exil (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1979 Der Ganz normale Wahnsinn (TV seriál)
1978 Onkel Bräsig (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Block 7 (TV seriál)
Der Anwalt (TV seriál)
1975 Eine ganz gewöhnliche Geschichte (TV seriál)
Tadellöser & Wolff (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Die Powenzbande (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)

TV pořady

2013 Promi Big Brother (TV pořad)
2010 Der V.I.P. Hundeprofi (TV pořad)
2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
2003 Frauentausch (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
Volle Kanne (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace