foto

Jana Přichystalová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2014 Osmy (TV film)
2013 Sebemilenec (TV film)
Sněžný drak (TV film)
2009 Les mrtvých (TV film)
Muži v říji
2008 Trofej (TV film)
2007 Český Honza (TV film)
2005 O ševci Ondrovi a komtesce Jůlince (TV film)
2003 Janek nad Janky (TV film)
2002 O princezně se zlatým lukem (TV film)
1998 Bedna s datlemi (TV film)
1997 O Držgrešlovi a Drždukátovi (TV film)
Zvědavý osel (TV film)
1996 Jubileum (TV film)
Prsten a řetěz (TV film)
Přijeď si pro mě, tady straší (TV film)
1995 Anatol (TV film)
Námluvy (TV film)
Pohádka o Faustovi (TV film)
Sen o krásné panně (TV film)
1994 Jak se stal švec Dratvička tchánem pana krále (TV film)
1993 Kouzelná noc (TV film)

TV seriály

2016 Pálava (TV seriál)
2014 Kancl (TV seriál)
Vysoký tlak (E06)
Baltik (E05)
Lišky a slepice (E04)
další epizody (6)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Okno do hřbitova (E13)
Králíci se nedočkali (E12)
Pavouček (E11)
další epizody (12)
1999 Hříšní lidé města brněnského (TV seriál)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Narodil se Kristus Pán (S01E13)
Černá ruka (S01E12)
Lázeňské intermezzo (S01E11)
další epizody (8)
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)

Dokumentární

2014 David Zeisberger - apoštol indiánů (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace