foto

Héléna Soubeyrand

  • nar. 4.11.1984 (35 let)
    Saint-Germain-en-Laye, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Monsieur Chocolat
2015 Meurtres à Guérande (TV film)
2014 Tiens-toi droite
2010 Main basse sur une île (TV film)
2008 96 hodin
Héritières, Les (TV film)
Veřejný nepřítel č. 1: Epilog
2006 Právo na smrt (TV film)
2003 Záhadné zmizení (TV film)

TV seriály

2019 Les Ombres Rouges (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2018 Origin (TV seriál)
God’s Grandeur (E04)
Nina (TV seriál)
Héritages (S04E06)
2016 Koruna (TV seriál)
Scientia potentia est (S01E07)
2015 La Loi d'Alexandre (TV seriál)
L'Amour ne suffit pas (E03)
Le Portrait de sa mère (E02)
Comme des frères (E01)
Spotless (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Episode 6 (E06)
další epizody (7)
2014 Détectives (TV seriál)
Mister Ken (S02E04)
2013 Meurtres à... (TV seriál)
Borgia (TV seriál)
Hra o morálce (S02E08)
Svatá Trojice (S02E07)
Enquêtes réservées (TV seriál)
Morte saison (S06E06)
La Belle endormie (S06E05)
Dose létale (S06E04)
další epizody (6)
2011 V utajení (TV seriál)
Good Advices (S02E02)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1993 Náš učitel (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky