foto

Héléna Soubeyrand

  • nar. 4.11.1984 (34 let)
    Saint-Germain-en-Laye, Île de France, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Monsieur Chocolat
2015 Meurtres à Guérande (TV film)
2014 Tiens-toi droite
2010 Main basse sur une île (TV film)
2008 96 hodin
Héritières, Les (TV film)
Veřejný nepřítel č. 1: Epilog
2006 Právo na smrt (TV film)
2003 Záhadné zmizení (TV film)

TV seriály

2018 Origin (TV seriál)
God’s Grandeur (E04)
2016 The Crown (TV seriál)
Scientia Potentia Est (S01E07)
2015 La loi d'Alexandre (TV seriál)
Spotless (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Episode 6 (E06)
další epizody (7)
2013 Détectives (TV seriál)
Meurtres à... (TV seriál)
Borgia (TV seriál)
Hra o morálce (S02E08)
Svatá Trojice (S02E07)
2010 V utajení (TV seriál)
2008 Enquêtes réservées (TV seriál)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1993 Náš učitel (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace