foto

David Pearse

  • nar. Dublin, Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bad Day for the Cut
The Foreigner
2013 Breakfast Wine
2012 Chňapáci
Keith Lemon: The Film
2011 Pomáhat a chránit
2010 Ranvej
2009 Navěky šťastni
Zonad
2008 Malá nepatrná lež (TV film)
Štvanec IRA
2006 Malá oprava motoru
2004 Spin the Bottle
Zákon přitažlivosti
Šestiraňák
2002 Krvavá neděle
2001 Nebezpečná mapa
2000 Nejlepší obchodníci
1998 Vzkříšení

TV seriály

2017 Paula (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
The Last Kingdom (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
2016 The Secret (TV seriál)
Tři mušketýři (TV seriál)
The Queen's Diamonds (S03E04)
2013 Vikingové (TV seriál)
Pohřební obřad (S01E06)
Přepadení (S01E05)
Soud (S01E04)
další epizody (6)
Playhouse uvádí (TV seriál)
Stage Door Johnnies (S02E06)
2012 Moone Boy (TV seriál)
Titanic - krev a ocel (TV seriál)
Burden of Proof (E09)
2006 Hide & Seek (TV seriál)
2004 Pulling Moves (TV seriál)
Stew (TV seriál)
2001 Bachelors Walk (TV seriál)
Rebel Heart (TV seriál)
1980 From Here to Eternity (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace