foto

Clive Rowe

  • nar. 27.3.1964 (53 let)
    Oldham, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Pán času: Plavba zatracených (TV film)
2006 Shoot the Messenger
2005 Manderlay
2004 Dalziel a Pascoe: Příliš měkké srdce (TV film)
2002 Honeytrap, The
1997 Perfect Blue, The
1996 Company (TV film)
1990 Paper Mask

TV seriály

2017 Will (TV seriál)
The Marriage of True Minds (E05)
Brave New World (E04)
Cowards Die Many Times (E02)
další epizody (4)
2015 So Awkward (TV seriál)
The Kennedys (TV seriál)
2014 Tajemství Evermooru (TV seriál)
2009 All the Small Things (TV seriál)
2007 Comedy Showcase (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)
2002 Příběh Tracy Beakerové (TV seriál)
2001 American Voices (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
1997 Harry Hill (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1990 Spatz (TV seriál)
1989 After the War (TV seriál)
Snakes and Ladders (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace