foto

Shola Adewusi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Island of Dreams (TV film)
Rocks
2018 Mirette
2017 Hip Hop Cafe
2016 Náš milovaný Damilola (TV film)
2015 Jablečné víno s Rozárkou (TV film)
Už teď mi chybíš
2014 Dlouhá cesta dolů
Klub výtržníků
2012 Kvartet
2011 Ra.One

TV seriály

2020 Bob Hearts Abishola (TV seriál)
Angry, Happy, Same Face (E19)
Sock Wife! (E18)
A Big, White Thumb (E17)
další epizody (7)
2019 Bob Hearts Abishola (TV seriál)
Ice Cream for Breakfast (E10)
We Were Beggars, Now We Are Choosers (E09)
Useless Potheads (E08)
další epizody (10)
2018 In the Long Run (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Sick of It (TV seriál)
2017 Chewing Gum (TV seriál)
Age Ain't Nothing But a Number (S02E06)
Orlando (S02E04)
I Just Need Some Company (S02E03)
další epizody (5)
2015 Catastrophe (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Chewing Gum (TV seriál)
Tolled Road (S01E06)
The Last Supper (S01E05)
Possession (S01E03)
další epizody (5)
The Kennedys (TV seriál)
Wedding (E05)
Jessopportunity Knocks (E04)
Vikings (E03)
další epizody (4)
2013 Scott and Bailey (TV seriál)
Undermined (S03E06)
2010 Persuasionists, The (TV seriál)
2009 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Blues kontrakultury (S03E04)
2006 Little Miss Jocelyn (TV seriál)
2000 My Hero (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky