foto

Joseph Mell

  • nar. 23.6.1915
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 31.8.1977 (62 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 McNamara's Band (TV film)
Never Con a Killer (TV film)
1975 Trochu si užij a hodně ukradni
1972 Call Her Mom (TV film)
Strangers in 7A, The (TV film)
1971 Ski Bum, The
1969 Sweet Charity
1967 Bez okolků
Dobrodružství Bullwhipa Griffina
Doctor, You've Got to Be Kidding!
Správná dívka
1966 Prokristapána
Star Trek: Klec (TV film)
The Singing Nun
Vyloupení banky v L. A.
1965 Brainstorm
Two on a Guillotine
36 Hours
1964 Kisses for My President
Looking for Love
1963 Black Zoo
Později, miláčku!
1961 A Fever in the Blood
Back Street
1959 City of Fear
Imitation of Life
Noční rozhovor
1958 Damn Yankees!
Murder by Contract
Too Much, Too Soon
1957 Book of Acts Series, The
God Is My Partner
Hot Rod Rumble
I Was a Teenage Werewolf
Jeanne Eagels
No Time to Be Young
1956 Silnější než život
Tím hůř, když padnou
1955 Ain't Misbehavin'
All That Heaven Allows
Chicago Syndicate
One Desire
The Prodigal
The Spoilers
1954 Nádherná posedlost
Naked Alibi
Stříbrný kalich
Údolí králů
Zrodila se hvězda
1953 Easy to Love
Flame of Calcutta
Lady Wants Mink, The
Přiznání jedné dívky
Siren of Bagdad
Tangier Incident
The Glass Wall
The Great Adventures of Captain Kidd
The Lost Planet
Velký zátah
49th Man, The
1952 Actor's and Sin
Atomové město
Deadline - U.S.A.
Just This Once
Kid Monk Baroni
My Man and I
Odstřelovač
Omlazovací prostředek
Sally and Saint Anne
Somebody Loves Me
Young Man with Ideas
Zajatec ze Zendy
Zpívání v dešti
1951 Hollywood Story
Velká noc
When Worlds Collide

TV seriály

1976 Feather and Father Gang, The (TV seriál)
Serpico (TV seriál)
1975 S.W.A.T. (TV seriál)
1974 Petrocelli (TV seriál)
Rhoda (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
Magician, The (TV seriál)
1972 Bridget Loves Bernie (TV seriál)
The Delphi Bureau (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 Make Room for Granddaddy (TV seriál)
Nanny and the Professor (TV seriál)
Tim Conway Show, The (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
The Brady Bunch (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Here's Lucy (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Garrison's Gorillas (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Danny Thomas Hour (TV seriál)
The Mothers-In-Law (TV seriál)
1966 Felony Squad (TV seriál)
It's About Time (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Zvěřinec - 2. část (S01E16)
That Girl (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Gidget (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Broadside (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
Kentucky Jones (TV seriál)
My Living Doll (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
Wendy and Me (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
1962 The Alfred Hitchcock Hour (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
The Asphalt Jungle (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
87th Precinct (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
Johnny Midnight (TV seriál)
Klondike (TV seriál)
Pete and Gladys (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
The Best of the Post (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
1959 Bourbon Street Beat (TV seriál)
Manhunt (TV seriál)
The D.A.'s Man (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
1958 Bible: Starý zákon (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Bachelor Father (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 On Trial (TV seriál)
1955 Crusader (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Father Knows Best (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
The Man Behind the Badge (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Cavalcade of America (TV seriál)
Crown Theatre with Gloria Swanson (TV seriál)
Dangerous Assignment (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Rebound (TV seriál)
1951 Boston Blackie (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
The Living Christ Series (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1951 Benjy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace