Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Noah (Adam Devine) strávi perfektnú prvú noc s dievčaťom jeho snov, no napriek tomu sa dostane do jej tzv. "friend zone". Neprejde ani deň aby nepremýšľal, kde urobil chybu. Po troch rokoch dostane neočakávanú možnosť cestovať späť v čase a zmeniť výsledok tej noci - jeho osud - znova a znova. (Real Tom Hardy)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

P1tr 

všechny recenze uživatele

Cestování v čase je vděčným prvkem, kterému se v romantickém žánru nedostává dostatek prostoru a tak mi udělalo radost, když jsem narazil na tento snímek, který s hrátkami s časem pracuje velice šikovně a nepoužívá je pouze jako zábavnou, ale prázdnou složku, ale jedná se opravdu o stěžejní prvek příběhu, který má vliv na vývoj postav. Právě vývoj postav a samotného příběhu potěší, neboť jde o poměrně nepředvídatelnou záležitost, která sice v mnoha chvílích využívá ověřené postupy, ale mnohokrát jde také vlastní cestou, čehož si velmi cením. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tohle mě nevzalo. Motiv časové smyčky mi nevadí, protože i přes jeho časté používání má stále co nabídnout a nijak zvlášť mě neiritovalo ani klišovité romantické téma. Ale pokud vás komedie nedonutí ani k pousmání, tak je něco špatně. K tomu všemu film ještě nudí, anebo otravuje neskutečně protivným DeVinem, který je nesnesitelný snad v každém záběru. Alespoň na holky se hezky dívalo, ale to je zoufale málo. 15% ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Romantických komedií tu mám teď na výběr jak šafránu. Tudíž není od věci si loňský kousek od Netflixu hned pustit. Romantická linka funguje skutečně dobře a já se u filmu bavil. Cestování časem, aby hlavní hrdina přesvědčil lásku svého života, že on je ten pravý, je super. Byť se jedná o pouhé tři roky. Adam Devine má gumový obličej a situační humor zvládá dobře. Dámské obsazení lahodí oku i duši. Oblíbenkyně Alexandra hraje sympaticky a kdo by kvůli ní necestoval časem že? Její kamarádka Shelley Hennig je taktéž sympatická a její kobliha je sexy stejně jako její fotografka. Každopádně zpět k filmu. Film mě bavil, smál jsem se u něj a co víc, konec jsem nečekal. FInále ač trošku natahované, tak funguje perfektně a hlavně ti kdo nemají srdce z kamene, tak snadno dojme. Za mě super tip na romantickou komedii plnou života. Pokud shlédnu někdy znovu, klidně si přihodím hvězdu. (72 %) ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Nevedel som čo čakať. Netflix poslednej dobe prináša zaujímavé filmové projekty a mám pocit, že rok 2018 majú na to, aby toho priniesli asi najviac. A máme tu teraz komédiu "When We First Met". Najlepšie, ako by som tento film ohodnotil je asi, keď poviem, že to asi nie je žiadna veľkolepá komédia, je to priehľadné a vieme ako to nakoniec dopadne, ale reálne tento film viac oceňujem pre to, čo chce povedať, akým spôsobom to hovorí, a niektoré skvelé dialógy, ktoré z toho pre mňa spravili veľmi príjemný film. Alexandra Daddario je dobrá, Adam DeVine je miestami trošku divný, ale dokážem ho prijať. Shelley Hennig je podľa mňa vynikajúca. Nemôžem povedať, že by mala scénku, kde by mi nepasovala, vždy pôsobila uveriteľne, s Noahom viedla asi najlepšie dialógy a tá chémia medzi ňou a Adamom DeVinom fungovala nádherne. Čo však film pre mňa robí skvelým je práve spôsob, akým podáva svoju hlavnú myšlienku. Osobne sa priznám, že som často premýšľal nad niektorými vecami. V minulosti vždy existuje obrovské množstvo možností a obrovské množstvo nevyužitých ciest, ktoré by sme asi chceli vyskúšať. Čisto z titulu, aby sme napravili nejaké chyby, alebo aby sme mohli ešte raz vidieť niektorých ľudí, ktorí už nie sú medzi nami. A čisto z titulu lásky môžem povedať, že nad tým premýšľame určite často. A je potrebné niektoré veci prijať tak ako sú, a akceptovať ich. A nájsť šťastie v tom, čo máme a možno v budúcnosti získame. A naopak keby niektoré tie nevyužité cesty skúsime využiť, mohlo by to všetko byť len horšie. Takže v tomto smere film veľmi oceňujem a dávam mu veľký kredit. Pretože práve vďaka tomu si dokázal udržať moju pozornosť a chcel som vidieť všetko, čo som vedel, že uvidíme. Reálne si aj myslím, že ide o film, ktorý by som odporúčal vidieť. Možno sa na ňom nejako výrazne nezasmejete, ale má dobré momentky, ktoré stoja za pozornosť. A dúfam, že Netflix budú pokračovať. Hodnotenie: B+ ()

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

When We First Met jsem bral jako další podprůměrnou romantickou komedii od Netlixu, takže jsem zhlédnutí odkládal celé ty tři roky, co je film na světě. Musím ale přiznat, že jsem se spletl, a ač je film z pohledu romantické komedie poměrně standardní a ničeho extra zvláštního se nedočkáte, některé vtipy jsou fakt dobré, zápletka opakování jednoho dne nepůsobí lacině a celkově film zahřeje u srdíčka :) A Adama Devinea mám rád čím dál tím více, doufám, že ho uvidím častěji. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama