foto

Rene Gube

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Hledám přítele pro konec světa
2011 Untitled Peter Knight Comedy Project (TV film)

TV seriály

2018 Kempování (TV seriál)
Birthday Party (Part 1) (E07)
Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
I'm Not the Person I Used to Be (S04E08)
I'm On My Own Path (S04E03)
Nathaniel Gets the Message! (S03E09)
2017 Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
Josh Is a Liar (S03E03)
Can Josh Take a Leap of Faith? (S02E13)
Will Scarsdale Like Josh's Shayna Punim? (S02E10)
2016 Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
When Will Josh See How Cool I Am? (S02E02)
Why Is Josh in a Bad Mood? (S01E17)
Josh Is Going to Hawaii! (S01E14)
další epizody (4)
2015 Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
Josh and I Are Good People! (S01E05)
Suterén (TV seriál)
The Proposal - Part Two (S02E10)
The Proposal - Part One (S02E09)
The Mansfield Who Came to Dinner (S02E08)
další epizody (6)
2014 Growing Up Fisher (TV seriál)
Neranditelní (TV seriál)
Suterén (TV seriál)
The Break-Ups (S02E04)
Space Invader (S02E03)
Baked and Toasted (S02E02)
další epizody (7)
2013 Suterén (TV seriál)
Woman on Top (S01E07)
If I Were a Rich Man (S01E06)
Take Me Out to the Ballgame (S01E05)
další epizody (7)
Kancl (TV seriál)
Suit Warehouse (S09E11)
2012 Are You There, Chelsea? (TV seriál)
Ben a Kate (TV seriál)
Newsroom (TV seriál)
2011 Up All Night (TV seriál)
2009 Zpátky do školy (TV seriál)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)

TV pořady

2012 Comedy Bang! Bang! (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
I'm Not the Person I Used to Be (S04E08)
Nathaniel and I Are Just Friends! (S03E11)
2016 Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
When Will Josh See How Cool I Am? (S02E02)
Paula Needs to Get Over Josh! (S01E18)
2015 Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
My First Thanksgiving with Josh! (S01E06)
2013 Suterén (TV seriál)
2012 Muži sobě (TV seriál)
2011 Up All Night (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace