foto

Thomas Del Ruth

  • nar. 1.5.1942 (76 let)
    Beverly Hills, Los Angeles, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2010 Má mě rád, nemá mě rád
2005 Code Breakers (TV film)
Obhájce smrti (TV film)
1999 Down Will Come Baby (TV film)
Sesláno z nebe (TV film)
1998 Přátelé
1997 Asteroid (TV film)
Nechte to na Beaverovi
Prázdná kolébka (TV film)
Underworld, The (TV film)
1996 Chasing the Dragon (TV film)
Příběh jednoho života (TV film)
1995 Opuštěná a podvedená (TV film)
Strážce mého bratra (TV film)
1994 Jednou o Vánocích (TV film)
Tajný agent Royce (TV film)
Válka sousedů (TV film)
Špatná pověst (TV film)
1993 Ach, ta láska
Barbaři za branou (TV film)
Donato a dcera (TV film)
Dům plný tajemství (TV film)
1992 Kuffs
Little Sister
T Bone a Weasel (TV film)
Šampióni
1990 Kdopak to mluví 2
1989 Kdopak to mluví
Konec snu (TV film)
1988 Klub zabijáků (TV film)
Spokojenost
1987 Běžící muž
Čestné slovo
1986 Quicksilver
Slepá justice (TV film)
Stůj při mně
Who Is Julia? (TV film)
1985 Code of Vengeance (TV film)
Fandango
Snídaňový klub
1984 Best Kept Secrets (TV film)
Impulse
1983 Hysterical
Intimate Agony (TV film)
Kdo bude mít rád mé děti (TV film)
Silvestrovské představení
1982 Help Wanted: Male (TV film)
Million Dollar Infield (TV film)
Paper Dolls (TV film)
Přání smrti 2
Veselé námluvy (TV film)
1981 Elvis and the Beauty Queen (TV film)
This House Possessed (TV film)
Underground Aces
1980 Motel Auvajs
Mám tě rád, Marku (TV film)
1979 She's Dressed to Kill (TV film)

TV seriály

2007 Studio 60 (TV seriál)
The Harriet Dinner: Part II (E14)
The Harriet Dinner: Part I (E13)
Monday (E12)
2006 Book of Daniel, The (TV seriál)
Studio 60 (TV seriál)
The Christmas Show (E11)
B-12 (E10)
The Option Period (E09)
další epizody (11)
2004 Západní křídlo (TV seriál)
NSF Thurmont (S06E01)
Memorial Day (S05E22)
Gaza (S05E21)
další epizody (14)
2003 Západní křídlo (TV seriál)
Abu El Banat (S05E09)
Shutdown (S05E08)
Separation of Powers (S05E07)
další epizody (20)
2002 Západní křídlo (TV seriál)
Holy Night (S04E11)
Arctic Radar (S04E10)
Swiss Diplomacy (S04E09)
další epizody (21)
2001 Západní křídlo (TV seriál)
Bartlet for America (S03E09)
The Women of Qumar (S03E08)
The Indians in the Lobby (S03E07)
další epizody (21)
2000 Západní křídlo (TV seriál)
Noël (S02E10)
Galileo (S02E09)
Shibboleth (S02E08)
další epizody (20)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
In Excelsis Deo (S01E10)
The Short List (S01E09)
Enemies (S01E08)
další epizody (10)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Návrat čarodějky (S01E09)
Pohled z budoucnosti (S01E08)
Čtvrtá sestra (S01E07)
další epizody (9)
1995 Courthouse (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Útěk (S01E07)
Chyba pilota (S01E05)
Deja Vu (S01E04)
další epizody (6)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Cesta domů (S01E03)
První den (S01E02)
24 hodin (S01E01)
1993 Akta X (TV seriál)
Akta X: Úvod (S01E01)
1989 Wolf (TV seriál)
1987 Spies (TV seriál)
1986 Outlaws (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1979 Mrs. Columbo (TV seriál)
Poslední kabriolet (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1996 JAG (TV seriál)
Úkazy (S01E10)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace