foto

Robert Douglas

  • nar. 9.11.1909
    Bletchley, Buckinghamshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 11.1.1999 (89 let)
    Encinitas, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1964 Night Train to Paris
1962 Final Hour, The

TV seriály

1982 Fame (TV seriál)
1980 Nobody's Perfect (TV seriál)
1979 House Calls (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 Big Hawaii (TV seriál)
Man from Atlantis (TV seriál)
1976 City of Angels (TV seriál)
Future Cop (TV seriál)
Koroner Quincy (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Staromódní vražda (S06E02)
1975 Baretta (TV seriál)
1974 Shazam! (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
In the Midst of Strangers (S01E09)
Timelock (S01E08)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
The Immortal (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 The Invaders (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
Monroes, The (TV seriál)
1965 Court Martial (TV seriál)
Lost in Space (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1959 Hawaiian Eye (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Maverick (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky