foto

Evan Hunter

  • nar. 15.10.1926
    New York City, New York, USA
  • zem. 6.7.2005 (78 let)
    Weston, Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2007 Tengoku to džigoku (TV film) - kniha
2001 Tři slepé myšky (TV film) - kniha
1997 87. revír: Vlna veder (TV film) - kniha
1996 87. revír: Sníh (TV film) - kniha
1995 Padlí andělé - kniha
Postrach (TV film) - kniha
1992 Brokovnice (TV film) - kniha
1991 Skládačka (TV film) - kniha
1982 Legenda o Daleké cestě (TV film) - kniha
1981 Kófuku - kniha
1980 Džungle před tabulí (TV film) - kniha
Panenka (TV film) - kniha
1979 Walk Proud - kniha
1974 Koho si vybral vrah (TV film) - kniha
1973 Of Men and Women (TV film) - kniha
1972 Every Little Crook and Nanny - kniha
Poldové - kniha
Zabiják (TV film) - kniha
1971 Bez motivu - kniha
1970 87. revír (TV film) - kniha
Koňská hlava - kniha
1969 Last Summer - kniha
1966 Mister Buddwing - kniha
1963 Nebe a peklo - kniha
Soupe aux poulets, La - kniha
1961 The Young Savages - kniha
1960 Pusher, The - kniha
Strangers When We Meet - kniha
1958 Cop Hater - kniha
Mugger, The - kniha
1955 Džungle před tabulí - kniha

TV seriály

1994 Columbo (TV seriál) - kniha
Columbo v přestrojení (S10E09) - kniha
1992 Columbo (TV seriál) - kniha
Není čas na umírání (S10E05) - kniha
1986 Dream West (TV seriál) - kniha
1980 The Chisholms (TV seriál) - kniha
1979 CBS Afternoon Playhouse (TV seriál) - kniha
1967 Ironside (TV seriál) - kniha
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál) - kniha
1961 87th Precinct (TV seriál) - kniha
1958 Mike Hammer (TV seriál) - kniha
1956 The Kaiser Aluminum Hour (TV seriál) - kniha
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál) - kniha
1954 Climax! (TV seriál) - kniha
1953 General Electric Theater (TV seriál) - kniha
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1963 Ptáci

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace