foto

Laura Harris

  • nar. 20.11.1976 (42 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Herečka Laura Harris se narodila 20. listopadu 1976 do učitelské rodiny, v Mekce kanadského filmu, ve Vancouveru. Už od dětství vystupovala v rozhlasových hrách a dabovala animované seriály jako například MY LITTLE PONY TALES (1992). Fyzicky se pak filmování účastnila od svých 13 let a začalo to roličkou ve slavném hororu TO (1990). V šestnácti letech se odstěhovala od rodičů a v devatenácti si to zamířila do Los Angeles.

Řadu let se pak převážně objevovala jako epizodní postava v bezpočtu televizních seriálů a to až do roku 1998, kdy ji Robert Rodriguez odsadil do svého snímku FAKULTA. Poté začala dostávat významnější role v nízko rozpočtových snímcích jako bylo české PANSTVÍ (1999), i když na termín nízký rozpočet by měl asi Martin Dejdar jiný názor, anebo horor UCTÍVAČI TEMNOT, či drama THE HIGHWAYMAN (oba 2000).

V roce 2002 pak postoupila o další stupínek výš, když získala roli v úspěšném seriálu 24 HODIN. V něm vydržela rok (konkrétně 14 epizod) a o poté se přesunula do jiného úspěšného seriálu s názvem MRTVÍ JAKO JÁ, kde ztvárnila svou zatím nejúspěšnější postavu smrtonošky Daisy Adairové. V poslední době pak stojí ještě za zmínku role Magie v komediálním hororu IZOLACE.

Laura se údajně domluví (krom rodné angličtiny) španělsky a francouzsky, má tetování škorpióna ve slunci na levém rameni a nesnáší horory (i když v několika z nich už hrála… inu prachy jsou prachy :o)

Z "PetrPan2" L

Herecká filmografie

Filmy

2016 Cycles
2013 Policajt na odpis
The Privileged
2012 Officer and a Murderer, An (TV film)
Path of Souls
2011 Sněhový armagedon (TV film)
Tupelo Shuffle
Underworld: Endless War
Život za život (TV film)
2010 Merlin a kniha kouzel (TV film)
2008 Corporate Affairs
2006 Hollis & Rae (TV film)
Izolace
Výjimečné ženy (TV film)
2005 Rodinný přítel (TV film)
2003 It's Better to be Wanted for Murder Than Not to Be Wanted at All
Vichřice
2001 Come Together
Going Greek
2000 The Highwayman
Uctívači temnot
1999 Cesta ke štěstí
Panství
1998 Crimes of Passion: Nobody Lives Forever (TV film)
Fakulta
Nobody Lives Forever (TV film)
1997 Habitat - Znovuzrození ráje
Mejdan v kuchyni
Moment of Truth: Into the Arms of Danger (TV film)
Nerovná partie
1996 For Those Who Hunt the Wounded Down (TV film)
Halfback of Notre Dame, The (TV film)
Kidnapping in the Family, A (TV film)
Murder at My Door (TV film)
Sabrina (TV film)
Susie Q (TV film)
Únos nevinné (TV film)
1995 Best Wishes Mason Chadwick
Vánoční koleda (TV film)
1992 Ďábelská frekvence
1990 To (TV film)

TV seriály

2013 Hulk and the Agents of S.M.A.S.H. (TV seriál)
2010 Skladiště 13 (TV seriál)
Výměna těl (S02E08)
2009 Stav beztíže (TV seriál)
Kiss (E13)
Venus (E12)
Solitary (E11)
další epizody (13)
2007 Profesionálky (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Padlé idoly (S07E17)
2006 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Hra (S03E15)
2004 Mrtví jako já (TV seriál)
Halloween (S02E15)
Pořád (S02E14)
Poslední výzva (S02E13)
další epizody (15)
2003 Mrtví jako já (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (S01E14)
Prázdniny (S01E13)
Noční ptáci (S01E12)
další epizody (9)
24 hodin (TV seriál)
Day 2: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S02E24)
Day 2: 9:00 p.m.-10:00 p.m. (S02E14)
Day 2: 8:00 p.m.-9:00 p.m. (S02E13)
další epizody (7)
2002 24 hodin (TV seriál)
Day 2: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S02E08)
Day 2: 2:00 p.m.-3:00 p.m. (S02E07)
Day 2: 1:00 p.m.-2:00 p.m. (S02E06)
další epizody (7)
1997 Krajní meze (TV seriál)
Zkouška použitelnosti (S03E17)
1995 Darkstalkers (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Ruka, která trestá (S02E14)
1992 My Little Pony Tales (TV seriál)
1991 Fifteen (TV seriál)

Dokumentární

2003 24: Access All Areas (TV film)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace