foto

Barry Pearl

  • nar. 29.3.1950 (69 let)
    Lancaster, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Pomáda: Živě (TV film)
2012 Newest Pledge, The
2009 Imps*
1999 Můj nejoblíbenější marťan
1996 Siegfried & Roy: Masters of the Impossible
1994 Setkání
1987 Flicks
1986 Androidy (TV film)
1985 Anděl se mstí
1983 Making of a Male Model (TV film)
1981 The Munsters' Revenge (TV film)
1978 Pomáda
1977 Have I Got a Christmas for You (TV film)
1969 The Adventures of the Prince and the Pauper
1968 P.J.
1966 Ballad of Smokey the Bear, The (TV film)

TV seriály

2009 Dr. House (TV seriál)
Impozantní selhání (S06E02)
2008 Myšlenky zločince (TV seriál)
Lo-Fi (S03E20)
2003 Miss Match (TV seriál)
2000 Báječní Stevensovi (TV seriál)
1998 Malibu, CA (TV seriál)
1997 Port Charles (TV seriál)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
Night Stand (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Dlohá cesta jedním dnem (S01E14)
1991 Sisters (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
They Came from Outer Space (TV seriál)
1989 Major Dad (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
1987 Max Headroom (TV seriál)
1986 Throb (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Growing Pains (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
C.P.O. Sharkey (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)

Dokumentární

2005 20 to 1 (TV seriál)
2002 VH-1 Where Are They Now? - Grease (TV film)
1999 After They Were Famous (TV seriál)
1997 Behind the Music (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace