foto

Hope Olaide Wilson

  • nar. 16.8.1985 (33 let)
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Wonderland
2018 Solace
2017 Dara Ju
2015 Midnight Sex Run
2013 Filosofové
2009 I Can Do Bad All by Myself
Life Is Hot in Cracktown

TV seriály

2018 Seven Seconds (TV seriál)
2017 Aféra (TV seriál)
308 (S03E08)
The Fosters (TV seriál)
Resist (S05E01)
Until Tomorrow (S04E20)
Who Knows (S04E19)
další epizody (4)
2016 Code Black (TV seriál)
1.0 Bodies (S02E08)
2015 Poslední loď (TV seriál)
Ještě větší jednota (S02E13)
Námořní bitva (S02E12)
Valkýra (S02E11)
další epizody (12)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Rock Creek Park (S10E18)
2014 Mind Games (TV seriál)
Poslední loď (TV seriál)
Všude dobře, doma nejlíp (S01E10)
Testy (S01E09)
Do baru přijdou dva námořníci... (S01E08)
další epizody (4)
2013 Kriminálka New York (TV seriál)
Today Is Life (S09E17)
2012 Glee (TV seriál)
The New Rachel (S04E01)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Identity (S04E04)
2010 Anatomie lži (TV seriál)
Mladí delikventi (S02E16)
2009 Dark Blue (TV seriál)
August (S01E05)
Odložené případy (TV seriál)
Duše (S07E04)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)

Dokumentární

2004 Lékařská pohotovost – neznámé příběhy (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2018 Solace

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace