foto

Sy Richardson

  • nar. 1941
    Cincinnati, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Can I Get a Witness Protection?
Message from a Mistress
2015 Faith of Our Fathers
2013 The Pain Killers
2012 House Arrest
2011 Moje krásná učitelka
Monkey Man
2010 A Numbers Game
Naše rodinná svatba
Straight to Hell Returns
2008 Shattered!
South of Heaven
2007 All About Us
Lord Help Us
Mistři Hazzardu: Jak to začalo (TV film)
Searchers 2.0
Sister's Keeper
2004 Přežít Vánoce
2003 L.A. Okrsek 187 (TV film)
2001 Extreme Honor
Slez ze stromu
2000 After Diff'rent Strokes: When the Laughter Stopped (TV film)
Proces
1999 Heat Vision and Jack (TV film)
1998 Erasable You
Mr. P's Dancing Sushi Bar
Shattered Illusions
1996 Evil Obsession
Vítěz
1994 Floundering
Policejní odznak
1993 Banda: Pomsta Jessieho Leea
Ohnivý kruh 2 - Krev a ocel
Záhadný pohled cizince
1991 Clippers (TV film)
1990 Hra s ohněm
Muži při práci
Nástraha
To Sleep with Anger
Útočiště ulice
1989 Tajuplný vlak
Tři uprchlíci
Věci, o kterých se nemluví
1988 Barvy
Jsou mezi námi
Tapeheads
Zero man
Zlé sny
1987 Chladná ocel
Medium Rare
Přímo do pekla
Walker
1986 Sid a Nancy
1984 Repo Man
1983 My Brother's Wedding
1982 Comeback Trail, The
1979 Nocturna
1978 Fairy Tales
1977 Cinderella
Petey Wheatstraw

TV seriály

2014 Benched (TV seriál)
2013 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Autonehoda (S10E13)
2011 Prime Suspect (TV seriál)
2010 Futurestates (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
2008 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Žbluňk (S02E13)
Výloha na vraždu (S02E11)
Ach, ta magie (S02E06)
další epizody (5)
2007 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Uložen k ledu (S01E09)
Hořké sladkosti (S01E08)
Dokonalé plemeno (S01E06)
další epizody (7)
Odložené případy (TV seriál)
Obecná odpovědnost (S05E08)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jde do nemocnice (S05E16)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a stávka popelářů (S05E02)
2005 Policejní odznak (TV seriál)
Insurgents (S04E06)
2004 Čarodějky (TV seriál)
Perný den (S06E20)
2003 Dragnet (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Vzpomínky na Afriku (S10E05)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
1997 Hráči (TV seriál)
1996 Malcolm & Eddie (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
Martin (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
Oheň Gabrielův (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)

Dokumentární

2015 Documentary Now! (TV seriál)
Sandy Passage (S01E01)

TV pořady

2008 Chocolate News (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1997 Us Against Them

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace