foto

Duncan Joiner

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Démon minulosti
2015 Dokonalý muž
2014 Láska po anglicku
2013 Christmas in the City (TV film)

TV seriály

2018 Kempování (TV seriál)
Birthday Party (Part 2) (E08)
Birthday Party (Part 1) (E07)
Carleen?! (E06)
další epizody (8)
Waco (TV seriál)
Stalling for Time (E05)
Of Milk and Men (E04)
Operation Showtime (E03)
další epizody (5)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Jesse's Girl (S02E20)
Leo Getz Hitched (S02E19)
Funny Money (S02E11)
Chirurgové (TV seriál)
Broken Together (S15E02)
2017 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Wreck The Halls (S02E10)
Fork-Getta-Bout It (S02E08)
Gold Rush (S02E06)
2016 Code Black (TV seriál)
Demons and Angels (S02E04)
2015 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Twenty-Nine (S02E07)
2014 Enlisted (TV seriál)
2011 Doktorka Plyšáková (TV seriál)
2009 Zpátky do školy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace