Reklama

Reklama

Richard (Pierce Brosnan) je úspěšný univerzitní profesor, který se vzdá svého zaběhléno životního stylu – krásných vysokoškolaček na jednu noc - kvůli o mnoho let mladší Kate (Jessica Alba), se kterou čeká dítě. O tři roky později se Kate zamiluje do někoho jiného a odstěhuje se. Zároveň posílá svou sestru Olivii (Salma Hayek), aby zkontrolovala, jestli se Richard dobře stará o jejich syna. Je totiž přesvědčena, že se Richard vrátil ke svému nezodpovědnému bonvivánskému životu. Jenže Olivia se do něj ke svému velkému překvapení sama zamiluje... (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (73)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nijak objevná ani výjimečná, spíše velmi tradiční romantická podívaná, která bohužel ani není příliš vtipná a troška drzosti navíc by jí prospěla. Nicméně sledovat Salmu Hayek a Pierce Brosnana je zábava a Jessica Alba by měla naštvané ženy hrát častěji, protože je to mnohem zajímavější než zářivé úsměvy a rozjuchané zaláskované hopsání (jako v úvodu filmu). ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Příběh není příliš funkční, protože je poměrně dost předvídatelný a tuctový. Humor pro jistotu chybí úplně. Nejzajímavějším aspektem celého tohohle filmu je hvězdná herecká sestava, která ale prakticky nemá co hrát. Pánové se mohou kochat pohledem na Jessicu Albu nebo Salmu Hayek a mně nezbývá nic jiného, než vzít zavděk poněkud ošuntělým Piercem Brosnanem. Z toho všeho logicky vyplývá, že moc nadšená nejsem. (45%) ()

Reklama

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Nevím, co se tu lidem nelíbí na téhle komedii. Není to moc romantický, ale rozhodně vtipný a to hlavně díky Salmě Hayek a Brosnanovi. Svou troškou přispěl i výborný veterán McDowell. Ano, Alba je tu jen na okrasu a nedostala navíc naštěstí ani moc prostoru. Vtipnou postavičkou je i McKenzie, který je z Brosnanovi přítomnosti nejdříve nenadšen a posléze vyloženě nadšen. Já jsem se teda upřímně velice dobře bavil. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Vcelku obstojné, aj keď treba uznať, že celý film držal nad hladinou najmä skvelý výkon Pierca Brosmana a jeho postavy flegmatického Richarda so sviežim britským humorom. Čo sa však týka príbehu a jeho schémy, tak to bol bohužiaľ čistý priemer, hoci základ dejovej línie mal oveľa väčší potenciál ako sa napokon v skutočnosti podarilo naplniť. Príjemnú atmosféru dotvárala sympatická Olivia (Salma Hayek). *Spoiler* Naopak, totálne sebeckou postavou celého filmu mi prišla Kate (Jessica Alba), ktorá sa tvárila ako keby je najsvätejšia, pritom bola maximálne sebecká a súdila iných za to, čo sama predtým spravila tiež. Nech sa nikto na mňa nehnevá, ale Kate mi prišla ako nehorázna krava... Škoda tej predvídateľnosti, ale inak ten film asi nemohol ani skončiť. ()

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Přestože ve filmu hraje mnoho hereckých es, děj tomu bohužel neodpovídá. Dostáváme tak příběh, který sice dává smysl, ale je šíleně nudný. Je to něco mezi dvěma a třemi hvězdami, ale vzhledem k tomu, že jsem se mnohokrát přistihl, jak si říkám, jak je to nudné a že by se už konečně mohlo něco dít, dávám nakonec dvě. ()

Galerie (189)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama